Kto wie co z czujnkiem cisnienia?

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

Cuba

Kto wie co z czujnkiem cisnienia?

Post autor: Cuba »

Jezdzilem na oponkach pirelli euforia rsc,czujnik cisnienia dzialal zawsze bez zarzutu.Wczoraj kupilem nowe opony Yokohama Parada Spec-2 ale tym razem nie runflaty bo sa dla mnie za twarde :) Zastanawiam sie czy czujnik bedzie dzialal poprawnie?Generalizujac czy czujniki cisnienia w miniaku dzialaja rowniez na zwyklych oponkach czy tylko na runflatach???
Awatar użytkownika
gisioo
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Re: Kto wie co z czujnkiem cisnienia?

Post autor: gisioo »

Jesli opony masz w tym samym rozmiarze to nie masz sie co obawiac bo wszystko bedzie poprawnie dzialac :!: :!: :mrgreen:
Cuba

To super,bo nie dawalo mi to spokoju.Jakby co to pirelii euforia mam na sprzedaz,sa w calkiem ladnym stanie.W wulkanizacji pytali po co zmieniam na nowe jak stare sa jeszcze dobre :mrgreen:
TomSky
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: TomSky »

w jakim rozmiarze kupiłes te oponki ?? bo w R16 chyba nie występują więc pewnie 17??
Cuba

205/45/17.Zaplacilem niecale 2800pln za komplet,jezdze dwa dni i jak narazie wrazenia bardzo ale to bardzo pozytywne.Zobaczymy co bedzie jak spadnie deszcz :mrgreen:
porzeczka

czujnik ciśnienia przy nie runflatach

Post autor: porzeczka »

Zmieniłam opony z run flatów na normalne. Zapaliła mi się kontrolka ciśnienia w oponach i tak już zostało. Czy będzie się świecić przez cały zimowy sezon dopóki nie wrócę do letnich run flatów?
Awatar użytkownika
jrock7
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto: R55 Cooper D

Post autor: jrock7 »

porzeczka

Post autor: porzeczka »

Dziękuję, szukałam na forum - widocznie nieuważnie. Przyciskałam też przycisk w celu resetu ale chyba za krótko. Spróbuję jeszcze raz.
ODPOWIEDZ