Witam serdecznie
*****Posty z dyskusji zostaly usuniete na prosbe piszacych*****
Panowie , jak juz pewnie zauwazyliscie , a jezeli nie to na pewno zauwazycie niebawem postanowilem zrobic na forum pewne porzadki , poniewaz w czesc dyskusji wkradl sie totalny chaos. Jezeli ktos ma do mnie o to prtensje to prosze o kierowanie ich bezposrednio do mnie na PW lub GG albo posrednio do zarzadu klubu, do którego ustalen sie zastosuje. Jednak na razie, siedzac i czytajac wszystkie po kolei wynurzenia na temat IMM wlos mi sie na glowie jezy. To nie jest dyskusja . Jezeli ma to wygladac tak jak do tej pory to prosze bardzo, nie mam wplywu na to co kto napisze, ale niech nie czyni tego na forum publicznym, bo nie tylko osmiesza siebie ale i klub. Greg i Jacek nie jest to moja wycieczka osobista do zadnego z was - po prostu wasze wypowiedzi byly pod reka jako dobry przyklad.
Ten watek zamykam , w razie watpliwoasci prosze o kierowanie zazalen jak powyzej.
Ososby ktore czynnie biora udzial w pracy klubu i dla klubu , a nie sa jego czlonkami , powinny rowniez dostac mozliwosc wypowiadania sie na temat ew. prac nad IMM wiec bede wnioskowal o przyznanie im takiego prawa tak ze greghor , flapjack prosze o chwile cierpliwosci. Jacek to nie jest tak ze to sprawa tylko klubowiczow , z tych czy innych powodow jest z nami kilka osob ktore nie naleza oficjalnie do klubu ale biora w jego dzialaniach czynny udzial , mam nadzieje ze twoja wypowiedz mozna wytlumaczyc tylko Twoim stosunkowo krotkim stazem. Poza tym IMM jest sprawa calej naszej miniakowej spolecznosc.
Do przedstawiania oficjalnych wypowiedzi odnosnie IMM wydzielilem watek zaczety przez Marka , ktory zostal przyklejony na gorze Spraw organizacyjnych , reszta dyskusji powinna sie odbywac tam gdzie jej miejsce.
O&O
Przyklad niemerytorycznej dyskusji ;-)
Wszelkie sprawy dotyczące zlotów, spotkań i innych ustaleń istotnych dla naszej MINI społeczności.
Moderator: flapjck1
Wróć do „Sprawy organizacyjne”
Przejdź do
- Organizacyjne
- ↳ Informacje od zarządu MKP
- Mini Classic
- ↳ Maksymalne dyskusje o Mini Classic 1959-2000
- MINI pierwszej generacji - R50, R52 & R53
- ↳ Maksymalne dyskusje o BMW MINI 1 generacji 2001-2006
- MINI drugiej generacji - R55, R56, R57, R58, R59, R60 & R61
- ↳ Maksymalne dyskusje o BMW MINI 2 generacji 2006-2014
- MINI trzeciej generacji - F54, F55 & F56