mini z lublina

Część forum poświęcona naszym Miniakom. Zanim założysz nowy post, zapoznaj sie z panującymi tu zasadami.

Moderator: flapjck1

maniek 07839

mini z lublina

Post autor: maniek 07839 »

Ostatnio zmieniony 13 gru 2009, 21:24 przez maniek 07839, łącznie zmieniany 1 raz.
Anna

Re: mini z lublina

Post autor: Anna »

hej, Miniak fajny, ale co to za czaderska maszyna obok? Jakiś Ural? super razem wyglądają :)

Pozdrawiam, Ania
maniek 07839

ka 750 popularnie zwany "kaska"
Awatar użytkownika
humin
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Post autor: humin »

ano banglał w Gdańsku banglał choć szczerze widziałem go tyle razy że mógłym na jednej ręce policzyć :)
oby się dobrze sprawował !
maniek 07839

poki co sprawuje sie niezle Po wymianie pierscieni smiga raczej bez problemow poza wymiana zaworka iglicowego w gazniku
Obecnie niestety czeka mnie wymiana uszczelniaczy wału korbowego gdyz miniacz zaczal robic plamki po soba Denewrujace jest to o tyle ze duzo roboty a za czesci dalem grosze podobnie bylo z zaworkiem w gazniku gorsze kosztowal a nie bylo wiadomo o co chodzi W niedalekiej przyszlosci mam nadzieje zamontuje zamek centralny z alarmem ale musze sie dowiedziec jak i gdzie zamontowac silowniki bo nie mam pojecia
Awatar użytkownika
Dejwid
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: Dejwid »

Gratulacje zakupu :) rosjanina osobiście też posiadam tylko że w starszej wersji M72 zrobionego na cywila i wozem (w papierach - może się kiedyś doczeka zaprzęgu)

Radości z posiadania dwóch cacek życzę :)
ODPOWIEDZ