podłączenie wentylatora chłodnicy POMOCY

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

speedfight

podłączenie wentylatora chłodnicy POMOCY

Post autor: speedfight »

potrzebuje pomocy bo dzisiaj przy wysokiej temperaturze powietrza i długim czasie stania w korku zauwazyłem ze temperatura przekraczała 3/4 wskaznika!
Stanąłem i okazało sie ze nie mam podłączonego wentylatora chłodnicy wisi kabel z kostką od niego i nie wiem gdzie moge go podłączyć zszukałem sie i nie widze nigdzie drugiej czesci :(( pomóżcie co i jak zrobic gdzie podłaczyc.
speedfight

Re: podłączenie wentylatora chłodnicy POMOCY

Post autor: speedfight »

Usterka mniej więcej ustalona-uszkodzony czujnik wentylatora lub czujnik temperatury. I teraz pytanie do Was... Gdzie owe czujniki się znajdują????
137jastr
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: MCS R56

Post autor: 137jastr »

speedfight pisze:Usterka mniej więcej ustalona-uszkodzony czujnik wentylatora lub czujnik temperatury. I teraz pytanie do Was... Gdzie owe czujniki się znajdują????

TO TU: http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=11&fg=15
BORLA Stainless Steel Cat-Back™System,M7 direct Flow Intercooler (DFIC2),M7 DFIC exit Scoop,M7 15% supercharger Pulley,ALTA intake System Cold Air,JCW front Strut brace,CUSCO rear Strut brace,EBC Brakes,ORCIARI bonnet vents scoops.
______
Saluti
137jastr
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: MCS R56

Post autor: 137jastr »

speedfight pisze:Usterka mniej więcej ustalona-uszkodzony czujnik wentylatora lub czujnik temperatury. I teraz pytanie do Was... Gdzie owe czujniki się znajdują????

I JESZCZE WENTYLATOR: http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=17&fg=05
BORLA Stainless Steel Cat-Back™System,M7 direct Flow Intercooler (DFIC2),M7 DFIC exit Scoop,M7 15% supercharger Pulley,ALTA intake System Cold Air,JCW front Strut brace,CUSCO rear Strut brace,EBC Brakes,ORCIARI bonnet vents scoops.
______
Saluti
ODPOWIEDZ