Witam.
Ma ktoś może jakieś rady jak zdjąć i rozebrać lusterko wewnętrzne ? Zamówiłem wczoraj obudowę oczywiście w Union Jacka i będe musiał to jakoś zamontować. Z lusterkami zewnętrznymi się udało dzięki manualowi od Pididiego (za co bardzo dziękuje). Jeśli by ktoś się natknął na jakieś instrukcje jak wewnętrzne rozmontować, byłbym bardzo wdzięczny. Jak zamontuje zrobie foto wszystkich 3 Union Jacków
Pozdrawiam
Lusterko wewnętrzne DIY
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Re: Lusterko wewnętrzne DIY
przekrecasz lusterko i cale sie sciaga, chyba w lewo sie to krecilo, nie pamietam calkiem niedawno pozbywalem sie union jacka
tutaj tez na ten temat:
http://www.mini.org.pl/forum/viewtopic. ... c&start=30
tutaj tez na ten temat:
http://www.mini.org.pl/forum/viewtopic. ... c&start=30
- pididi
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Clubman JCW LCI
Wydaje mi się, że nakładka na to lusterko nie wymaga żadnego zdejmowania i rozbierania
Ma ładne wycięcie u góry, na dole podobnie, więc po mojemu to tylko zwykły "snap-on".
Oczywiście, jeżeli chcesz zdjąć i pogrzebać przy lusterku - przekręć je o 90 stopni, w obojętnie która stronę. Pomoże
EDIT: eee, zaliczyłem spóźnienie jak widzę
Ma ładne wycięcie u góry, na dole podobnie, więc po mojemu to tylko zwykły "snap-on".
Oczywiście, jeżeli chcesz zdjąć i pogrzebać przy lusterku - przekręć je o 90 stopni, w obojętnie która stronę. Pomoże
EDIT: eee, zaliczyłem spóźnienie jak widzę
static
Pididi w R56 tak jest, że się nakłada bez ofiar W R50 i R53 było trzeba coś tam rozmontować.
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
u mnie ta nakladka byla nalozona i do tego dookola byla cienka warstwa dobrej jakosciowo tasmy dwustronnej, wiec domniemywam, ze takie cos jest w zestawie