ja czekam na termin i się dostosuję, ze względu na to, że ciągle się rehabilituje na brak czasu nie narzekam.
Moderator: flapjck1
ja również jak wyżej czekam na termin i jestem, ale póki co najchętniej w Łodzi a nie wyjazdowoPROCu pisze:skuteczność umawiania się mamy niezwykle wysoką
ja czekam na termin i się dostosuję, ze względu na to, że ciągle się rehabilituje na brak czasu nie narzekam.
hahahaha tak to chyba każdy by mógłhello pisze:ja również jak wyżej czekam na termin i jestem, ale póki co najchętniej w Łodzi a nie wyjazdowo
jak na razie to tylko spotkaliśmy się raz w 3 osoby i od tamtej pory nikt nie może się zmobilizować.speedfight pisze: hahahaha tak to chyba każdy by mógł
No tak spoko..... każdemu łatwo się mówi bo nie musi dojeżdżać.... to zróbmy zlot w Bełchatowie to i ja przyjadę... (mieszkam w okolicach) i koleżanka Agnieszka też przyjedzie....PROCu pisze:jak na razie to tylko spotkaliśmy się raz w 3 osoby i od tamtej pory nikt nie może się zmobilizować.speedfight pisze: hahahaha tak to chyba każdy by mógł