Układ wydechowy nowy tłumniki i rury naszego Mini

Wszystko o klasycznych Mini.

Moderator: flapjck1

Hirek45

Układ wydechowy nowy tłumniki i rury naszego Mini

Post autor: Hirek45 »

Witam
W związku z tym że proszono mnie o podanie informacji dla innych uzytkownikow portalu
podaję namiary do wskazanego przedstawiciela, z którym załatwialiśmy do naszego
Można powołać się na wykonywany zestaw na zamówienie do Mini 1,3GT do Goliny

Firma to IZOVIT w Raszkowie koło Ostrowa Wlkp - prod tłumników do wszystkich aut w Europie
z tym, że do Mini gotowych nie mają i tylko na zamówienie. Mają też swoją stację obsługi gdzie po umówieniu sie na dzień i godzinę trzeba podjechać i dobieraja w cenie z montażem.
Nam wykonał pracownik P.Świerkowski 692 688 894 wskazany nam przez jednego z Kierowników IZOLVITU. Dostarczyłem stary układ na wzór (chodziło o kąty ugięć rur i wymiary tłumników)i parametry silnika do wyliczenia średnic i właściwych wkładów. Odebrałem 2go dnia wieczorem
+ komplet uchwytów i zacisków. Tłumniki mają Certyfikat UE i gwarancję według nabitej daty produkcji
Link zestawu po odbiorze: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/08b ... aca8b.html
Załączniki
Widok tłumnika
Widok tłumnika
Zdjęcie0130.jpg (27.58 KiB) Przejrzano 377 razy
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2009, 22:31 przez Hirek45, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
humin
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Re: Układ wydechowy nowy tłumniki i rury naszego Mini

Post autor: humin »

jakie koszty tego tłumika?
czy robią też kolektory?
Hirek45

Re: Układ wydechowy nowy tłumniki i rury naszego Mini

Post autor: Hirek45 »

Kolektor kupiłem u Rogala a czy robią nie pytałem - proszę znaleść na www IZOVIT Raszków i zadzwonić zapytać na stacjonarny. Można do tego przedstawiciela/pracownika na kom zapytać.

O koszcie nie powiem bo córka załatwiała z tym Panem i znależli nawet wspólnych znajomych więc cena była jakoś inaczej obliczana. Powiem tak - całośc taniej niż za kolektor, oczywiście za cały zestaw czyli 2 tłumniki, rury + uchwyty. Oczywiście bez montażu bo jeszcze Mini nie jeździło i nie było jak dojechać.

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ