Na gorąco, mała porcja zdjęć z mini zlotu. Było 10 klasyków i jeden nowy. Odbyła się mała rundka wokół błoń krakowskich i wspólny wyjazd do Kryspinowa na piwo i grill było miło i sympatycznie oby więcej takich zlotów. Serdeczne podziękowania dla pomysłodawczyni Marzeny
[ Dodano: Sob 18 Cze, 2005 ]
Photo z mini zlotu 18-06-2005 w Krakowie
Moderator: flapjck1
Photo z mini zlotu 18-06-2005 w Krakowie
- Załączniki
-
- 2m.JPG (116.5 KiB) Przejrzano 930 razy
-
- 1m.JPG (109.47 KiB) Przejrzano 930 razy
Re: Photo z mini zlotu 18-06-2005 w Krakowie
dzięki dzięki za podziękowanki ale pragne dodać ,że podziękowanki należą się również Luperkowi!!!!!który był również inicjatorem...... składam je więc jemu ...ale troszke zostawiam sobie;)....myśle ,że pomysł na więcej tego typu spotkań jest do zrealizowania, dzięki wszystkim za przybycie myśle,że było fajnie.....buziaki i pozdrówka
- LUPER
- Zarząd
- Posiadane auto: mini i MINI
Re: Photo z mini zlotu 18-06-2005 w Krakowie
Witam,
Byłem mile zaskoczony że pomimo dość późnego info o spotkaniu i tak przyjechało aż 11 mini.
Myślę że sposób w jaki dokonaliśmy przejazdu wokół błoń podobał się wszystkim, bo mi bardzo:)
Podziękowania dla tych którzy byli w Hiszpanii za podzielenie się wrażeniami z IMM 2005, no i wyśmienitymi krówkami promującymi IMM 2006 Cieniawa.
P.S. Przypominam że miniaki z Krakowa zbierają się w najbliższą sobotę o 10:30 pod Mc Donald przy makro na ul. Opolskiej i wspólnie jedziemy do Katowic
Byłem mile zaskoczony że pomimo dość późnego info o spotkaniu i tak przyjechało aż 11 mini.
Myślę że sposób w jaki dokonaliśmy przejazdu wokół błoń podobał się wszystkim, bo mi bardzo:)
Podziękowania dla tych którzy byli w Hiszpanii za podzielenie się wrażeniami z IMM 2005, no i wyśmienitymi krówkami promującymi IMM 2006 Cieniawa.
P.S. Przypominam że miniaki z Krakowa zbierają się w najbliższą sobotę o 10:30 pod Mc Donald przy makro na ul. Opolskiej i wspólnie jedziemy do Katowic
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
wyjazd do katowic
a dokładnie przy ul. Jasnogórskiej )))