Jeszcze jeden mały problem. Kiedy mam włączoną dmuchawę od ogrzewania kabiny, to zaczyna szumieć w głośnikach - coś jakby tracił sygnał stacji radiowej.
Jakieś pomysły?
Dzięki z góry.
szumy w głośnikach
Moderator: flapjck1
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Re: szumy w głośnikach
zasilanie radia pociągnąć wporst z akumulatora dobrym kablem?
sprawdzić alternator?
to tylko na otwarcie listy
edit: przeczytałem twój post o braku przewodu masowego na silniku - to MUSISZ zrobić
sprawdzić alternator?
to tylko na otwarcie listy
edit: przeczytałem twój post o braku przewodu masowego na silniku - to MUSISZ zrobić
a "real mini" is definitely not big, plastic and german
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mercedes C180 W202
Jeżeli pasz radio podpięte pod zapłon to będziesz słyszał zawsze szum i stuk, bo autko chodzi na przerywaczu - przez co zakłócany będzie sygnał idący z radia do głośników.
też mam podobny problem
jak nie miałem wzmacniacza było czysto, a jak go podłączyłem (bezpośrednio pod aku zaczął świszczeć jak by mu jakąś turbinę podłączyli )
nie wiem czy nie jest tak że wcześniej niebyły one wyczuwalne a teraz zostały wzmocnione, ale faktem jest to, że są uciążliwe
jak nie miałem wzmacniacza było czysto, a jak go podłączyłem (bezpośrednio pod aku zaczął świszczeć jak by mu jakąś turbinę podłączyli )
nie wiem czy nie jest tak że wcześniej niebyły one wyczuwalne a teraz zostały wzmocnione, ale faktem jest to, że są uciążliwe