problem!!
Re: problem!!
co do termometru to masz go zamocowanego w przednim zderzaku. musisz dokładnie podpatrzeć bo jeśli auto masz wypadkowe to w różnych miejscach może on teraz być.
A jeśli chodzi o fotel to nie spotkałem sie jak dotąd z takim problemem choćby nawet na forum. Więc myślę że ingerowanie w rozbieranie bądź rozcinanie fotela mija się z celem i łatwiej będzie kupić nowy (używany)
A jeśli chodzi o fotel to nie spotkałem sie jak dotąd z takim problemem choćby nawet na forum. Więc myślę że ingerowanie w rozbieranie bądź rozcinanie fotela mija się z celem i łatwiej będzie kupić nowy (używany)
a probowales odchylic fotel lekko do tylu i wtedy nacisnac wajche? u mnie w ten sposob zacinaja sie oba fotele
co do fotela - u mnie fotel przy otwieraniu łamał się do przodu a nie przesuwał się - zerwała się wtedy linka. Ładnie mi rozebrali fotel, naprawili i poskładali u tapicera. A kosztowało to mało w porównaniu do nowego fotela:) A używany wiadomo że może mieć inny materiał.
Radek
Radek
dzięki za pomoc jak znajdę więcej czasu podjadę do jakiegoś specjalisty i zdiagnozujemy to:)
@ Radek - ile Cię to kosztowało? Mam ten sam problem z fotelem pasażera (składa się oparcie ale fotel się nie przesuwa). W aso zdiagnozowali zerwaną linkę, której oczywiście nie można kupić oddzielnie tylko z prowadnicą fotela która kosztuje 620zł + wymiana (ok. 400zł)
Ktoś zna miejsce w Poznaniu gdzie można usunąć tą usterkę?
Będę wdzięczny za pomoc.
Pzdr
Ł
Będę wdzięczny za pomoc.
Pzdr
Ł
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
znajdz firme ktora dorabia autolinki pomoga linka pewnie max 50 pln
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- zimonK
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R56 Cooper S 13'
O kurcze, rzeczywiście. Wystarczy wpisać w google "autolinki". Nawet nie wiedziałem, że jest coś takiego. Dzięki flap, mi też się przyda
Szymon
lukasz_h pisze:@ Radek - ile Cię to kosztowało? Mam ten sam problem z fotelem pasażera (składa się oparcie ale fotel się nie przesuwa). W aso zdiagnozowali zerwaną linkę, której oczywiście nie można kupić oddzielnie tylko z prowadnicą fotela która kosztuje 620zł + wymiana (ok. 400zł)
Będę wdzięczny za pomoc.
Pzdr
Ł
Jeżeli chodzi o dorobienie linek polecam
http://www.linkipiast.pl/page4.html
Robiłem do klasyka i wszystko jest ok i niedrogo. Odnośnie montażu Dawaj na priv. coś zaradzimy!