Cos mi wypadlo z mini i nie wiem co to...
Cos mi wypadlo z mini i nie wiem co to...
Witam, zgubilem jakas czesc z mini numer widniejacy na niej to A4433, rok produkcji 2004 (czyli tak jak moje mini) ale za cholere nie wiem co to, jak cos moge wrzucic foto, prosze o pomoc. Jest to kawalek plastiku z jakas metalowa tuleja, nie wyglada na ulamany...
P.S Mam mini Coopera S z Grudnia 2004 i chcialem sie dowiedziec jaka jest ruznica miedzy R50 i R53? Bo nie wiem ktora mam
P.S Mam mini Coopera S z Grudnia 2004 i chcialem sie dowiedziec jaka jest ruznica miedzy R50 i R53? Bo nie wiem ktora mam
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: Cos mi wypadlo z mini i nie wiem co to...
MINI to r50 COOPER S to r53
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Znajdziecie fotki czesci tutaj www.mpcreation.pl/czesc/
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
mpc pisze:Nikt nie wie co to jest ?
przeglądam realOEM w wolnych chwilach obrazek po obrazku i staram się znaleźć ale ciężko jest
wyslij maila do serwisu bmw, moze jakis fachowiec pozna czesc
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
wyglada na jakis element montazowy, nie sadze zeby to byla jakas istotna czesc
ale proforma podjedz do jakiegos mechanika i niech zobaczy czy wszystkie poduszki sa na swoim miejscu
ale proforma podjedz do jakiegos mechanika i niech zobaczy czy wszystkie poduszki sa na swoim miejscu
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Przejedź się na podnośnik i zobacz czy gdzieś czegoś nie brakuje. Przeglądaj też Realoem.com
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MCS R56
mpc pisze:Witam, zgubilem jakas czesc z mini numer widniejacy na niej to A4433, rok produkcji 2004 (czyli tak jak moje mini) ale za cholere nie wiem co to, jak cos moge wrzucic foto, prosze o pomoc. Jest to kawalek plastiku z jakas metalowa tuleja, nie wyglada na ulamany...
...wygląda mi na czujnik zderzeniowy...
BORLA Stainless Steel Cat-Back™System,M7 direct Flow Intercooler (DFIC2),M7 DFIC exit Scoop,M7 15% supercharger Pulley,ALTA intake System Cold Air,JCW front Strut brace,CUSCO rear Strut brace,EBC Brakes,ORCIARI bonnet vents scoops.
______
Saluti
______
Saluti