...widzieć uporządkowaną strukturę forum? Czy z wiekiem przychodzi dostęp do osobnych działów jak "zwiększanie mocy MCS", "gadżety forumowe", "technika jazdy", "dyskusje o motoryzacji" itd?
Bo widzę tylko "maksymalne dyskusje..." jako dział, w którym prowadzona jest nieuporządkowana i niemoderowana dyskusja o wszystkim - od zagadnień związanych z kupnem, przez tuning, po gadżety. Znalezienie czegoś na tym forum to - delikatnie mówiąc - duży problem... tymbardziej, że 90% to jakieś wycieczki osobiste kilku wyjadaczy z "nowymi".
(ale z drugiej strony nie ma problemu w którym dziale zamieścić pytanie... ).
...czy ja jestem za mało doświadczonym użytkownikiem żeby...
Moderator: flapjck1
Re: ...czy ja jestem za mało doświadczonym użytkownikiem żeby...
Witek pisze:Obecnie trwają pracę nad nowym forum, więc wszelkie prace nad obecnym są zamrożone, tak aby nie komplikować procesu migracji. Proszę o cierpliwość.
W.
czy w związku z tym, że forum działa już na silniku "przemo", to czy można zarequestować chociażby szybką odpowiedź i cytowanie selektywne (to kwestia dwóch kliknięć w konfiguracji)?
- icemac
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: ...czy ja jestem za mało doświadczonym użytkownikiem żeby...
marecek pisze:Witek pisze:Obecnie trwają pracę nad nowym forum, więc wszelkie prace nad obecnym są zamrożone, tak aby nie komplikować procesu migracji. Proszę o cierpliwość.
W.
czy w związku z tym, że forum działa już na silniku "przemo", to czy można zarequestować chociażby szybką odpowiedź i cytowanie selektywne (to kwestia dwóch kliknięć w konfiguracji)?
inny silnik to będzie ...
Się zmienia ... Clubman + MM = mają się dobrze