Witam!
Mam pytanie odnośnie montażu schowka na rękawiczki do tego rodzaju deski rozdzielczej: http://www.mini2.com/images/timeline/r5 ... 003880.jpg
czy jest to możliwe , czy ktoś to robił i czy schowki z allegro są wogóle godne uwagi jeżeli chodzi o kompletność części do montażu.
znalazłem tu że ktoś montował ale nie określił się w kwestii wyglądu deski.
Schowek
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Schowek
Ostatnio zmieniony 03 sty 2011, 10:12 przez marcin.kraków, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Schowek
Ja montowałam schowek na rękawiczki - zamykany zamiast standardowego.
Robota prosta ja drut, wystarczyło wykręcić wszystkie śrubki - było ich około 6. Ważne jest by zdjąć z tego otwartego schowka piankę wygłuszającą przyklejoną na taśmę i przenieść na nowy schowek. Dzieki temu nie będzie Ci on trzeszczał podczas jazdy.
Jedyne co, nie mam w tym schowku klimatyzacji, ale olałam to po zapoznaniu się z ceną montażu oryginału
Najważniejsze, że jeździ i się nie otwiera podczas jazdy
Schowek kupiłam na allegro za 85 zł + przesyłka.
Robota prosta ja drut, wystarczyło wykręcić wszystkie śrubki - było ich około 6. Ważne jest by zdjąć z tego otwartego schowka piankę wygłuszającą przyklejoną na taśmę i przenieść na nowy schowek. Dzieki temu nie będzie Ci on trzeszczał podczas jazdy.
Jedyne co, nie mam w tym schowku klimatyzacji, ale olałam to po zapoznaniu się z ceną montażu oryginału

Schowek kupiłam na allegro za 85 zł + przesyłka.
Re: Schowek
to był oryginalny schowek czy jakiś inny? tez poszukuje ale narazie widziałem tylko za 200zl...