Prośba do Admina - CZERWONY ODJAZD MKP
Moderator: flapjck1
Prośba do Admina - CZERWONY ODJAZD MKP
QATO tak mi się właśnie przypomniało o Wa-wie i o tym co poruszyłeś w rozmowie dotyczącej członków klubu i forum tzn. nie wszyscy członkowie MKP mają ten czerwony odjazd przy swoim loginie. Może przyklej np na jakieś 2 tygodnie wątek że jak ktoś jest członkiem MKP i nie ma tego czegoś to niech napisze posta pod spodem? Nie wiem czy to dobry plan, ale może się sprawdzi.
- fil
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: Prośba do Admina
Czesc,
'czerwony odjazd' jest na dzien dzisiejszy poprzyklejany do wszystkich zarejestrowanych na forumie Klubowiczow2005. Jesli kogo pominalem prosze o maila (lub PW) z zanaczeniem jak danego osobnika zidentyfikowac (nick, mail, imie, nazwisko)
Pozdrawiam,
filip
'czerwony odjazd' jest na dzien dzisiejszy poprzyklejany do wszystkich zarejestrowanych na forumie Klubowiczow2005. Jesli kogo pominalem prosze o maila (lub PW) z zanaczeniem jak danego osobnika zidentyfikowac (nick, mail, imie, nazwisko)
Pozdrawiam,
filip
1957 Oldsmobile 98 (project)
1970 Dodge Challenger T/A
1999 Mini40
v^v /|/|||\|| /\|]|]|[''|''|[]|\| v^v
1999 Mini40
Ja nie mam...
Ja jesten stosunkowo swieżym "członkiem" MKP i nie mam...
Paweł Bełdycki
motox@o2.pl
PZDR
[ Dodano: Sro Sty 19, 2005 12:35 pm ]
Dzięki MAM JU?
Paweł Bełdycki
motox@o2.pl
PZDR
[ Dodano: Sro Sty 19, 2005 12:35 pm ]
Dzięki MAM JU?
- fil
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: Ja nie mam...
Motox pisze:Ja jesten stosunkowo swieżym "członkiem" /ciach/
- Panie Kierowniku.... ja mam taki mały interes.....
- Ale to nie moja wina!
(jesli ktos kojarzy te cytate ze Smolenia i Laskowika 'Z tylu sklepu warzywnego' 1980 rok)
Pozdry,
filip
1999 Mini40
1999 Mini40
Re: Prośba do Admina - CZERWONY ODJAZD MKP
Witam serdecznie
Problem rozpoznany ale jeszcze nie rozwiazany. Jak Fil bedzie mial chwile czasu to zalatwi sprawe. W razie gdyby kogos przypililo prosze o wyslanie swojego nicka na moje GG , mail lub PW.
PZDR
Problem rozpoznany ale jeszcze nie rozwiazany. Jak Fil bedzie mial chwile czasu to zalatwi sprawe. W razie gdyby kogos przypililo prosze o wyslanie swojego nicka na moje GG , mail lub PW.
PZDR
wsazadzie jestem za poniewaz rowniez jestem nowym zarejestrowanym uzytkownikiem forum a nieposiadam "czerwonego odjazdu" jak to nazwalisci
Jorge pisze:wsazadzie jestem za poniewaz rowniez jestem nowym zarejestrowanym uzytkownikiem forum a nieposiadam "czerwonego odjazdu" jak to nazwalisci
Jorge, naprawdę nie pozostaje Ci nic innego, jak tylko zapisać się do MINI KLUB POLSKA, ponieważ "czerwone odjazdy" jak to nazwał David, są przy nickach klubowiczów. Kolejny raz a gi ta cja.
a to zmienia postac zeczy o tym nie zostalem do konca poinformowany wiec niepozastaje mi nic innego jak przeprosic za wynikle nieporozmienie i za ewentualne trudnosci
ja tez zapisalam sie do klubu ale niestety jeszcze tego nie widac
Witam serdeczxnie
Nie dzieje sie to automatem , wiec jak juz kilkakrotnie pisalem wczesniej , jezeli ktos jest czlonkierm i nie ma logo MKP prosze o zglaszanie mi tego problemu ....;-)
PZDR
Nie dzieje sie to automatem , wiec jak juz kilkakrotnie pisalem wczesniej , jezeli ktos jest czlonkierm i nie ma logo MKP prosze o zglaszanie mi tego problemu ....;-)
PZDR
- fil
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Witajcie,
przez jakis czas bylem wylaczony z zycia klubowego, a co za tym idzie nie moglem sprawdzac wplat czlonkowskich i nie mozna bylo dodawac 'czerwonych odjazdow' przy nickach. Tak wiec wszystkich, ktorzy wplacali cos na klub, prosze jeszcze o chwile cierpliowsci, braki beda uzupelniane (zarowno tutaj, jak i na liscie klubowej wiszacej na miniorgu).
Pozdrawiam,
filip
przez jakis czas bylem wylaczony z zycia klubowego, a co za tym idzie nie moglem sprawdzac wplat czlonkowskich i nie mozna bylo dodawac 'czerwonych odjazdow' przy nickach. Tak wiec wszystkich, ktorzy wplacali cos na klub, prosze jeszcze o chwile cierpliowsci, braki beda uzupelniane (zarowno tutaj, jak i na liscie klubowej wiszacej na miniorgu).
Pozdrawiam,
filip
1999 Mini40
1999 Mini40
- se7ven
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini, Triumph Dolomite Sprint, Triumph TR7
Witam!
Również nie mam, być może do zlotu się pojawi.
Również nie mam, być może do zlotu się pojawi.
- fil
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
OK - na dzien dzisiejszy lista klubowiczow uaktualniona, a 'czerwone odjazdy' wydaja sie byc przypisane do wszystkich, ktorym sie naleza (wg tego, co jestem w stanie sprawdzic). Jesli kogos pominalem - po ksywach czasem naprawde trudno przypisac kogos do konkretnego nazwiska - prosze o info tutaj lub na PW (do Konrada lub do mnie).
Pozdry,
filip
Pozdry,
filip
1999 Mini40
1999 Mini40