Opinie o serwisie BMW OSOWIECKI w Warszawie

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

van_der_bart

Opinie o serwisie BMW OSOWIECKI w Warszawie

Post autor: van_der_bart »

Mam pytanie, czy ktoś się stołuje w tym serwisie? Polecacie? Jakies mieliscie mile/nie mile przejscia. Jak ceny w porownaniu z innymi serwisami do jakis jezdziliscie?
Jak z diagnozami, czy probóją dotrzeć do wykluczenia usterki/przyczyny czy odrazu wymieniaja "pół" samochodu.

Z góry dziękuję za opinnie :D
137jastr
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: MCS R56

Re: Opinie o serwisie BMW OSOWIECKI w Warszawie

Post autor: 137jastr »

van_der_bart pisze:Mam pytanie, czy ktoś się stołuje w tym serwisie? Polecacie? Jakies mieliscie mile/nie mile przejscia. Jak ceny w porownaniu z innymi serwisami do jakis jezdziliscie?
Jak z diagnozami, czy probóją dotrzeć do wykluczenia usterki/przyczyny czy odrazu wymieniaja "pół" samochodu.
Z góry dziękuję za opinnie :D

O serwisie BMW OSOWIECKI w Warszawie przykro - ale nic nie wiem...sam serwisuję w BMW Auto Rawski Tomasz, przy ul. Majora Billa 2, róg Al.Piłsudskiego - Marki tel.: [22] 357 77 17...i w pełni polecam ten serwis.
BORLA Stainless Steel Cat-Back™System,M7 direct Flow Intercooler (DFIC2),M7 DFIC exit Scoop,M7 15% supercharger Pulley,ALTA intake System Cold Air,JCW front Strut brace,CUSCO rear Strut brace,EBC Brakes,ORCIARI bonnet vents scoops.
______
Saluti
ODPOWIEDZ