Silnik przerywa

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

wojtaszka

Silnik przerywa

Post autor: wojtaszka »

Witam:)

Dzisiaj na trasie już po raz drugi spotkałem się z dziwnym zachowaniem silnika. W pewnym momencie po dodaniu gazu nagle silnik zaczął na moment przerywać, jakby brakowało mu paliwa. Jest to trochę uciążliwa sytuacja szczególnie przy wyprzedzaniu. Dodam tylko, że na razie Cooper S ma przebieg: 530 km. Orientujecie się, co może być tego przyczyną?
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Re: Silnik przerywa

Post autor: flapjck1 »

paliwo z woda :D

a tak serio, jedz do serwisu i nie trac czasu na dywagacje, po cos masz gwarancje chyba
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Brennt
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Post autor: Brennt »

wojtaszka pisze:530 km.
toc to jeszcze dziewica
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
Awatar użytkownika
pajor
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Post autor: pajor »

Brennt pisze:
wojtaszka pisze:530 km.
toc to jeszcze dziewica

ale na warge juz przyjela co nieco :razz:
wojtaszka

Pewnie przejechałbym się do serwisu, gdyby nie to, że najbliższy serwis MINI mam w Gdańsku lub w Poznaniu, czyli lekko licząc 200 km od chaty:P Pierwszy bak na shellu był tankowany (V-Power 98), teraz zalałem Verve 98, zobaczymy co z tego wyjdzie:)

PS. Przyjęła, przyjęła i powiem Ci, że czytałem Twój wątek odnośnie wyboru samochodu dla mamy (jestem w Twoim wieku i podobna sytuacja u mnie miała miejsce) i S-ka to jednak nie jest komfortowy samochód na polskie drogi. Ok ja tam mam frajdę, bo lubię deptać i siedzieć na ziemi, ale dzisiaj jadąc 140 podskoczyłem na drodze tak, że koło przycięło o nadkole. Poza tym przy design by JCW zderzak leży na ziemi i trzeba na prawdę uważać, żeby przodu nie zostawić na glebie. Pozdrawiam:)
gh0ly

Post autor: gh0ly »

zrobie malego offtopa :D

z chelmna kupilem swojego miniaczka :D
wojtaszka

Hmm to jakiego masz, bo z tego co się orientuję mój jest 2, a prędzej jeździł tu czerwony z białym dachem bodajże.
Gotti

Post autor: Gotti »

Czy Twój problem został rozwiązany ?
ODPOWIEDZ