BeMoL pisze:A o jakiej kwocie mówimy, jaki model itp. - podaj jak najwięcej szczegółów - to może sie ktoś znajdzie chętny i wpadnie na paradę - to go prześwietlimy
Parada organizowana przez Mini Zdunek - więc można zasięgnąć trochę informacji na miejscu i umówić się również na sprawdzenie autka w ich serwisie
O! Super
Szukam mojego pierwszego samochodu i wybór padł oczywiście na uroczego MINI

Niestety większość ofert, którymi się zainteresowałam na allegro lub olx, okazały się tzw. miną z przekręconym licznikiem lub toną szpachli :/
Nie znam się na samochodach zbyt dobrze, więc jeździłam z mężczyznami, którzy potrafią gołym okiem rozpoznać "składanki". Moja ostatnia przygoda skończyła się na tym, że w trakcie kontroli na stacji pojazdów, MINI zagotował się i eksplodował gorącą wodą...
Sprzedawca był bardzo zdziwiony. Zrobił dziwną minę i odjechał. Szkoda tylko, że przez takich ludzi traci się niepotrzebnie czas i pieniądze na dojazdy i kontrole.
Szukam czegoś sprawnego i sprawdzonego, nie wymagającego nakładu finansowego. Ma to być moje pierwsze w życiu autko, więc kwota max. 20,000 zł.
Chciałabym wersję po liftingu, gdyż nasłuchałam się o zbyt wielu problemach we wcześniejszych wersjach m.in. problem ze skrzynią biegów...
Aktualnie jestem nad morzem (okolice Kołobrzegu).
Nie ukrywam, że liczy się dla mnie kolor

Uwielbiam czerwone i niebieskie mini z białym dachem.
Czy powinnam dodać jeszcze jakieś szczegóły?