hehehe rotfl !AleXander pisze:Jak wy możecie mieć intymne spotkanie bez... facebooka??flapjck1 pisze: poza tym to bylo takie intymne rende vouz z marta
Spotkane na trasie....
Moderator: flapjck1
- humin
- Super użytkownik

- Posiadane auto:
Re: Spotkane na trasie....
-
Radek
ciemny zielony klasyk mini wf89* na trakcie brzeskim dzisiaj rano. zamachane, odmachane 
-
Voyth
Dziś ok. 17 BRG/W MCS R56 JCW na parkingu pod Silesią w Katowicach na numerach SZ 
- zimonK
- Swój Człowiek

- Posiadane auto: R56 Cooper S 13'
10 minut temu 19:20, srebrna s'ka r56 na ulicy Mehoffera,Białołęka, Warszawa. zamachane, odmrugane
Pozdrawiam 
-
matthew90
swirek nie byłeś przypadkiem dzisiaj na parkingu w Plazie?
-
matthew90
o no to pozdrawiamswirek pisze:Ja nie ale Zona tak wieć miniak tez tam był
-
swirek
Poznań stary rynek , pałac ślubów i bialutki wiesniak cooper s all4 na czarnych bamboszach przystrojony dla młodej pary .... niezły lans 
- Załączniki
-
- 20110212130.jpg (154.69 KiB) Przejrzano 1458 razy
-
mazak234
Czarny Cooper z białym dachem i rejestracją Kcośtam mijany przed chwilą na Niepodległości w Sopocie. Zamrugane, odmrugane, pełna kulturka. Pozdrawiam 
sobota ok 17.30 parking Arkadia, zielony klasyk, pomachane odmachane....
- Ania-Ray
- Klubowicz

- Posiadane auto: Rover Mini Cooper 40LE
- Kontakt:
dziękuję, dopiero teraz znalazłam tego posta:) młody na razie w garażu zimuje dopóki wiosna nie zawita na dobre.... nie jestem na bieżąco więc zapytam, czy masz już MINIaka?lamia pisze:Pozdrawiam D4 MINI widywane czasami we Wrocławiu - dzięki niemu za każdym razem upewniam się, że pragnę miniaka, oj, pragnę, i chyba sobie w końcu zakupię (a na razie jeszcze trochę tu poczytam)
ANKA SZKLANKA
-
lamia
Jeszcze nie. Niemniej cały czas szukam, więc może wkrótce się udaAnia-Ray pisze:dziękuję, dopiero teraz znalazłam tego posta:) młody na razie w garażu zimuje dopóki wiosna nie zawita na dobre.... nie jestem na bieżąco więc zapytam, czy masz już MINIaka?
-
Voyth
Lukasz1 - granatowy klasyk, widziany dziś na Kościuszki w Katowicach - zatrąbione 
- zimonK
- Swój Człowiek

Skrzyżowanie Świętokrzyskiej z Marszałkowską, godzina 13:40. Czarna S'ka MK1, bez pasków, z ksenonami. Pozdrawiam 
- zimonK
- Swój Człowiek

Dzisiaj widziałem z 10 Miniaczy w mieście, wszystkie w centrum. Ale jestem pewien, że nie ma tych ludzi na forum (chociaż może, kto ich tam wie). W każdym bądź razie pozdrowienia dla pana z nowej, kremowej s'ki z czarnymi paskami i dachem, który jechał tą samą trasą co ja przez pół miasta
Rejestracja KR cośtamcośtam
Szymon