Felgi Cross Spoke Challenge 17
Re: Felgi Cross Spoke Challenge 17
To jest zakład mojego znajomego, wiem jakie auta tam codziennie się przewijają stąd pewnie tak jak mówisz i ceny są odpowiednio wysokie:)
Mówisz Pan?:Dalan pisze:wojtaszka pisze:Tutaj chciałem robić remap: http://www.motocenter.pl/![]()
![]()
![]()
![]()
Będzie pan Zadowolony
A co potrzeba 

- Babak
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Cooper S R53
- Kontakt:
a ja w razie czego zapodaje foto jak wygląda r112 Challenge-spoke w kolorze białym
bo właśnie na taki zdecydowałem swoje przemalować ze srebrnego.
Biały wybrałem bo:
-mam biały dach, lusterka i pasy na masce
-biały optycznie powiększa zatem z 17" robią się... 17,5"
Zdjęcia całego auta na tych kołach wrzucę dopiero na początku czerwca bo pobyt autka u lakiernika trochę się przedłużył.
bo właśnie na taki zdecydowałem swoje przemalować ze srebrnego.
Biały wybrałem bo:
-mam biały dach, lusterka i pasy na masce
-biały optycznie powiększa zatem z 17" robią się... 17,5"

Zdjęcia całego auta na tych kołach wrzucę dopiero na początku czerwca bo pobyt autka u lakiernika trochę się przedłużył.
- Załączniki
-
- r112 challange spoke white forum.jpg (651.47 KiB) Przejrzano 521 razy
Ja mam biale i w utrzymaniu hmmm no powiedzmy szczerze masz duzo szczelin i zalaman wiec juz zakup sobie srodek mocny do czyszczenia ich.
Do bialych elementow tylko biale albo jakis inny kontrast. Jesli chcesz to mozesz kupic nie pylace locki ATE Ceramic serie sa drozsze od normalnychy ale nie pyla
Do bialych elementow tylko biale albo jakis inny kontrast. Jesli chcesz to mozesz kupic nie pylace locki ATE Ceramic serie sa drozsze od normalnychy ale nie pyla