Jakiego znowu "boxa"? Takiego jak w obrazku poniżej?V pisze:aktualnie mam boxa z 2 mapami na 200HP i na podkreconego ?
obudowa filtra powietrza JCW do R53
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Re: obudowa filtra powietrza JCW do R53
- Załączniki
-
- Carton-Boxes.jpg (63.7 KiB) Przejrzano 985 razy
- bob.dsk
- Wiarus
- Posiadane auto: A45 AMG
V pisze:Miales AEM, Simota czy Kn w aucie na testy ze zmowisz ze gowno? Czy tylko bo ktos powiedzial albo, ze ktos zrobil testy tak jak robia testy opon zimowych...pididi pisze:Hehe, znów zaczyna się festiwal pier*olenia![]()
Puszka JCW jest dobra tylko klapkę najlepiej odpiąć na stałe. Powietrze w R53 doprowadzisz z podszybia - sprawdź cowl mod.I nie kupuj właśnie gówna od Simoty tylko coś na odgrodzonej puszcze, najlepiej z tworzywa a nie aluminium. Najlepszą i tanią opcją bez ciągnięcia ze Stanów jest Dave F intake, czyli seryjna obudowa z dziura z tyłu na powietrze ze stożkiem K&N. https://www.facebook.com/media/set/?set ... 920&type=3
I nie rób żadnych remapów w R53 bez wymiany kółka i ew. kolektora i intercoolera
Remap zawsze ma sens robic bo nie kazdy chce wsadzac odrazu icka wiekszego i zmieniac kolko bo nie kazdy potrzebuje tyle mocy. A tak jak pojedzie na rolki wyjdzie mu wogole ile auto ma bo narazie nie bedzie wiedzial co ile podniesie mocy. Ale pewnie zaraz napiszesz, ze sie nie znamale spoko przyzwyczailem sie do tego tylko, ze ja w aucie mam prawie 300KM i nic nie wiem o modyfikacjach...
Proszę pokaż wykres z hamowni a najlepiej filmik bo wykres możesz ściągnąć z google

R56 239km 342nm
- bob.dsk
- Wiarus
AleXander pisze:Jakiego znowu "boxa"? Takiego jak w obrazku poniżej?V pisze:aktualnie mam boxa z 2 mapami na 200HP i na podkreconego ?
Jak założy taki BOX to wtedy ma czysta

- Załączniki
-
- 1412_Czlowiek_karton.jpg (215.37 KiB) Przejrzano 970 razy
R56 239km 342nm
-
- Wiarus
- Posiadane auto: był Cooper S R53 Aero LPG
- Kontakt:
pisał, że wraca do serii, bo już "tylko" wtryski zostały do wymiany, więc będzie wpis "nie no teraz już nie mam prawie 300, ale wtedy było" 

Zazdrossc dupe sciska? Dla mnie wlozyc 100tys w auto to jest nic, jesli masz jakis problem i nie umiesz tego ogarnac to udaj sie do psycholga albo innej instytucji poki nie jest za pozno...maniujr pisze:pisał, że wraca do serii, bo już "tylko" wtryski zostały do wymiany, więc będzie wpis "nie no teraz już nie mam prawie 300, ale wtedy było"
Moze jeszcze Wam podac numery kart kredytowych. Za to jak sie zachowujecie w stosunku do mnie to nie wiem czy pokazalbym wam wizytowke. Wykreso z hamowni Ci nie pokaze ale saldy opon moge Ci zaprezentoawc przed soba jak bede zmianil na kolejny bieg to najwyzje
Zal.pl jak widze co piszecie bo sami gowno w tych autach macie i nic w nich nie robicie tylko sluchacie co ktos zrobil albo partacze z promotr wykrecili 252KM wow normalnie szal LOL
Dziecinada...
Dokladnie w takim z USA czesci mi przychodza od aut nie kupuje od ruskich nie wiem jak Ty...AleXander pisze:Jakiego znowu "boxa"? Takiego jak w obrazku poniżej?V pisze:aktualnie mam boxa z 2 mapami na 200HP i na podkreconego ?
A nie przepraszam lepiej wykrecic R53 i wrzucic gaz do usmiercenia calosci. Jak znajomi zobaczyli tego Mini na allegro pospadali ze stolkow ze smiechu ja tak samo robie jak widze prosche na gazie w Sce...maniujr pisze:pisał, że wraca do serii, bo już "tylko" wtryski zostały do wymiany, więc będzie wpis "nie no teraz już nie mam prawie 300, ale wtedy było"
Woz albo przewoz
-
- Wiarus
- Kontakt:
zazdrość ? wow, Ty to naprawdę masz kredki w głowie chłopczyku. Ja nie zaglądam w Twój portfel, Ty nie zaglądaj w mój. mało powinno Cię obchodzić czy mam S w gazie, czy wcześniej miałem RS6, dwie Imprezy etc.
po prostu piszesz brednie i tyle. do każdego tematu masz tysiąc uwag i lubisz przejaskrawiać, bo myślisz, że Ty jedyny się znasz, a reszta to tylko hejterzy i lamerzy.
rozluźnij poślady i przestań cwaniakować i tak się popisywać swoim cackiem. ludzie poza pasją do mini żyją też innymi ciekawymi rzeczami i nie piszą o tym elaboratów przy byle okazji
ps - mój miniak nigdy nie był na allegro łośku
po prostu piszesz brednie i tyle. do każdego tematu masz tysiąc uwag i lubisz przejaskrawiać, bo myślisz, że Ty jedyny się znasz, a reszta to tylko hejterzy i lamerzy.
rozluźnij poślady i przestań cwaniakować i tak się popisywać swoim cackiem. ludzie poza pasją do mini żyją też innymi ciekawymi rzeczami i nie piszą o tym elaboratów przy byle okazji

I nie interesuje mnie glebokosc twojego porfela ani troche bo na chleb i zbawki mi nie dajesz proste.maniujr pisze:zazdrość ? wow, Ty to naprawdę masz kredki w głowie chłopczyku. Ja nie zaglądam w Twój portfel, Ty nie zaglądaj w mój. mało powinno Cię obchodzić czy mam S w gazie, czy wcześniej miałem RS6, dwie Imprezy etc.
Aha dla Ciebie wiedza poparta wlasnymi doswiadczeniami to bzdury ok lepiej isc droga domyslow ale to juz Wasza sprawa, robcie co chcecie ja potem plakac nie bede.
Wiem czym jezdziles i nie rusza mnie to wcale bo jakbym chcial to bym kupil RS albo Syfbaru ale mnie to nie kreci ani nie rusza. A wiesz dlaczego bo juz nie jednym autem wazacym tone jezdzilem co mialo ponad 300 a nawet 500hp i wiem co potrafi zorobic z nie jednym RS6 czy innymi wynalazkami i zostawiam to dla Siebie.
Nie uwazam, ze mam jakies cacko dla mnie to jedna z zabawek bo jezdze jeszcze innymi autami a ten jest robiony na auto poltorowe wiec troche litani i godzin na warsztacie zostalo spedzone i bedzie coraz wiecej. Dlatego na innm forum pisze poematy gdzie to ludzie rozumieja i maja takie same zapatrywania a nie gdzie kroluje seryjne mini.
Nie wiem dla Was to cwaniakowanie, ja poprostu sprzedaje wiedze bo przyklad tematu glupiej zmiany turbo w Sce juz odebraliscie za wojne domowa a ja tylko staram sie pomoc ale widocznie nie chcecie tego i nie na sile nic nie bede nikomu udowadnial.
Rozluzniony jestesm wy sie spinacie ostatnio caly czas. Bo uwazacie jesli ktos rozebral juz auto 2 razy i zlozyl do kupy to jest mega przemadalzy i wymienial juz w nim wszystko bo wszystko siadlo to jest za madry niz powinien byc. Tak samo polewanie z box a nie wiem czy kto kolwiek z Was to mial w aucie i wie jak to dziala i jak sie go aktywuje ale to juz mniejsza z tym.
Over
-
- Wiarus
- Kontakt:
gdybyś nie pisał bajek "mam prawie 300KM" to by nie było tyle śmiechu
sam sobie szkodzisz i jakoś nie możesz się nauczyć, że tu też są ludzie, którzy coś nie coś wiedzą, więc nie dziw się, że jest natychmiastowa riposta 

- bob.dsk
- Wiarus
Piszesz o tak wielkich modyfikacjach a nigdy nie poparłeś ich dowodami ! Piszesz o wydechu a widzę seryjne końcówki tylko że czarne ( chyba że zmieniłeś cały wydech a zrobiłeś seryjne końcówki w co wątpię
)
Nikt by nie lał z Ciebie jak byś pisał elaboraty ale z sensem, ładem i składem!

Nikt by nie lał z Ciebie jak byś pisał elaboraty ale z sensem, ładem i składem!
R56 239km 342nm
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Panowie, nie karmimy trolla.
Olo vel V 2sztuki za prywatne wycieczki bez humoru.
Olo vel V 2sztuki za prywatne wycieczki bez humoru.