FAN KLUBY 2015
Moderator: flapjck1
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto:
Re: FAN KLUBY 2015
dorzuciłam od siebie 12 jak do tej pory
- Gibki Staruszek
- Maniak
- Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!
musi być jakiś program do takich głosowań ... to niemożliwe nabić 5000 głosów z ręki
- Twister
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Cooper 1.0 (taki śmieszek!) 91' HIF44
Bardzo szybko można coś takiego napisać z wykorzystaniem tymczasowych maili. Można też kupić głosy na FB. Możliwości jest sporo i każda powoduje, że takie głosowanie jest z góry nieuczciwe.
- cjango
- Klubowicz
- Posiadane auto: 95' 1.3SPI PDM
dobrze, że mam 5 skrzynek:D
- Twister
- Swój Człowiek
Ja od czasu, gdy rozpoczęłem wczorajszą operację "głosy", to przybyło ich ok. 400 Pierwszych miejsc jednak nie dogonię ;(
- BeMoL
- Super użytkownik
- Posiadane auto: MINI Cooper S Cabrio
Twister pisze:Ja od czasu, gdy rozpoczęłem wczorajszą operację "głosy", to przybyło ich ok. 400 Pierwszych miejsc jednak nie dogonię ;(
TOP 5 - najważniejsze się utrzymać
4 miejsce byłoby bezpieczniejsze
- adiQ
- Zarząd
- Posiadane auto: R56 & 40LE itp...:-))
No trzeba głosować bo alfa nas dogoniła...
- Twister
- Swój Człowiek
Przez noc powinno wpaść trochę punktów (średnio 1,5 minuty/głos)
- Yazek
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MC R55
Mając konto np na o2.pl można wysłać maile na kilka domen (np: o2.pl, go2.pl, tlen.pl) a w glosowaniu jest to dopuszczalne.
Niestety właśnie przegoniła nas Alfa... fajne auta, szkoda, że na testach zderzeniowych do ściany nie dojeżdżają...
Przegońmy ich!!
Niestety właśnie przegoniła nas Alfa... fajne auta, szkoda, że na testach zderzeniowych do ściany nie dojeżdżają...
Przegońmy ich!!
Yazek
- BeMoL
- Super użytkownik
- Posiadane auto: MINI Cooper S Cabrio
Yazek pisze:Mając konto np na o2.pl można wysłać maile na kilka domen (np: o2.pl, go2.pl, tlen.pl) a w glosowaniu jest to dopuszczalne.
Przegońmy ich!!
kurde faktycznie - to działa - tyle głosów poszło bokiem
- cjango
- Klubowicz
- Posiadane auto: 95' 1.3SPI PDM
gonimy gonimy strata maleje także jest szansa
- mikiV8
- Wiarus
- Posiadane auto: Mini Morris 1973 998cc - w trakcie remontu
Uwaga, uwaga, kolejna możliwość nabicia głosów:
Jak dostajemy na maila wiadomość, w której mamy potwierdzić swój głos, to oprócz kliknięcia w link "Kliknij tutaj, aby oddać głos", na dole mamy jeszcze opcję "Jeżeli powyższy link nie działa, wklej poniższy adres w Twojej przeglądarce: (...)". Kopiujemy wtedy drugi adres do przeglądarki i volia - mamy dwa liczące się głosy z jednego maila
A jeśli już ktoś korzysta z tego maila 10-minutowego, na który przychodzą dwa potwierdzenia naraz, jest w stanie raz na 10 minut wygenerować aż cztery głosy
Walczmy, bo jest o co walczyć
Jak dostajemy na maila wiadomość, w której mamy potwierdzić swój głos, to oprócz kliknięcia w link "Kliknij tutaj, aby oddać głos", na dole mamy jeszcze opcję "Jeżeli powyższy link nie działa, wklej poniższy adres w Twojej przeglądarce: (...)". Kopiujemy wtedy drugi adres do przeglądarki i volia - mamy dwa liczące się głosy z jednego maila
A jeśli już ktoś korzysta z tego maila 10-minutowego, na który przychodzą dwa potwierdzenia naraz, jest w stanie raz na 10 minut wygenerować aż cztery głosy
- Twister
- Swój Człowiek
Mylisz się niestety Wszystkie te linki są identyczne, więc zliczanie ich następuje jednokrotnie... gdyby było, tak jak mówisz, to można ich spamować pojedynczym linkiem (na zasadzie odświeżenia strony).mikiV8 pisze:Uwaga, uwaga, kolejna możliwość nabicia głosów:
Ja korzystam z 10minutemail.net. Napisałem sobie prosty automat, który wysyła głosy w odstępie ~minuty. Średnio 20% zgłoszeń jest niepoprawnych z powodu zablokowania IP (trzeba przepisać kod z obrazka, którego mój automat nie rozpoznaje a nie chce mi się podpinać pod to API Google'a ), ale 10minutemail za chwilę odblokowuje IP, więc po kilku próbach zaczyna działać poprawnie.
Dzisiaj w pracy w tle sobie automat chodził, a ja normalnie pracowałem + nocka. W sumie to kilkaset głosów
- dyslaw
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: 1992 MINI Honda
- Kontakt:
Ja korzystam z yopmail, nie trzeba czekać 10 minut. Klub alfa znów nas wyprzedził.
- Gibki Staruszek
- Maniak
- Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!
to głosowanie jest bez sensu ... no ale co zrobić ... trzeba się dostosować ... tak to robia na sceniku ... działajcie
cytat :" Sprawa jest prawie prosta. Korzystam z konta na gmailu z maksymalną liczbą znaków w adresie. Trzeba kliknąć na stronie autoświata na okienko do wpisywania adresu, ale tak, żeby po każdym wpisaniu adresu nie wyskakiwało okienko "Dziękujemy za oddany głos". Nie wiem od czego to zależy, nie jestem informatykiem. Ja wchodzę wybierając najpierw renault na górze a później nasze forum. Sukcesywnie dodajemy po kropce za każdym znakiem i klikamy głosuj. Jak dojdziemy do końca to zabieramy po 1 kropce od początku. Później Zostawiamy wolne miejsce za drugim znakiem w adresie i od nowa. W Gmailu podobne maile łączą się w wątki po 61. Do odklikania otrzymanego linka używam google chrome z doinstalowanym dodatkiem Open selected links. Klikamy na nieprzeczytany wątek, zaznaczamy otrzymane linki potwierdzające chęć oddanie głosu, klikamy prawym na linku i open selected links , wybieramy All(61). Otwiera się 61 nowych kart. Jak się to wszystko otworzy klikamy na górze pierwszą kartę po lewej i zamykamy dostępną opcją wszystkie karty po prawej. I mamy oddanych 60 głosów. "
cytat :" Sprawa jest prawie prosta. Korzystam z konta na gmailu z maksymalną liczbą znaków w adresie. Trzeba kliknąć na stronie autoświata na okienko do wpisywania adresu, ale tak, żeby po każdym wpisaniu adresu nie wyskakiwało okienko "Dziękujemy za oddany głos". Nie wiem od czego to zależy, nie jestem informatykiem. Ja wchodzę wybierając najpierw renault na górze a później nasze forum. Sukcesywnie dodajemy po kropce za każdym znakiem i klikamy głosuj. Jak dojdziemy do końca to zabieramy po 1 kropce od początku. Później Zostawiamy wolne miejsce za drugim znakiem w adresie i od nowa. W Gmailu podobne maile łączą się w wątki po 61. Do odklikania otrzymanego linka używam google chrome z doinstalowanym dodatkiem Open selected links. Klikamy na nieprzeczytany wątek, zaznaczamy otrzymane linki potwierdzające chęć oddanie głosu, klikamy prawym na linku i open selected links , wybieramy All(61). Otwiera się 61 nowych kart. Jak się to wszystko otworzy klikamy na górze pierwszą kartę po lewej i zamykamy dostępną opcją wszystkie karty po prawej. I mamy oddanych 60 głosów. "