Mini Cooper S 2010r
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: F54, F56, R50, E91.
- Kontakt:
Re: Mini Cooper S 2010r
Jak mechanik tak mówił o oponach to lepiej zweryfikuj jego poprzednie słowa u kogoś innego
www.bmw-diesel.pl
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R55 S pepper white
Re: Mini Cooper S 2010r
KrystianFsw pisze:WSłyszałem od mechanika, że jest mało producentów co robi opony do tego auta.
Owszem są producenci robiący opony z oznaczeniem np. gwiazdką ( pirelli) i wtedy jest to dedykacja dla bmw i możesz poszukać , ale.............
Nie ma żadnego znaczenia od jakiego producenta jest opona - ma zgadzać się rozmiar i dobrze jak parametry są jak najlepsze . Oczywiście nie polecam żadnych budżetówek bo to totalny szajs . Osobiscie nie czyłbym się bezpiecznie na takich gumach . Preferuję klasę premium , a mój ulubiony producent to continental Jak chcesz szpanować desingiem to możesz wybrać coś tańszego z ładnym bieznikiem np. fedral ss595 lub vredestein ultrac sessanta . Jak zależy Ci na komforcie , dobrym trzymaniu autka to zdecydowanie klasa premium. Jak nie masz czujników to nie polecam run flatow - twarde i głosne. Zresztą i tak nie polecam ,ale to moje zdanie Wolę dobre assistance bo użycie bajerów typu łatka w spreju niestety zabija oponę Opcja dojazdówki w ładnym pokrowcu dramatycznie zmiejsza i tak mały bagażnik , ale też jest to jakieś rozwiązanie.