VI Myślenicki Zlot MINI
Moderator: flapjck1
- Rysiu007
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini mk3, mini Clubman 1972
Re: VI Myślenicki Zlot MINI
Cholera moze uda mi sie w koncu tego clubmana zlozyc dla odmiany 

I USED TO BE A PEOPLE PERSON but people ruined that for me
-
- Klubowicz
- Posiadane auto: Austin/Rower Mini 1987
Witam.
Znamy już cenę uczestnictwa w zlocie, jest to kwota 350 zł z noclegiem od osoby, dzieci do lat 4-gratis, 4-12 lat połowa ceny.
Bez noclegów 200 zł od osoby, dzieci 4-12 lat połowa ceny
Wpłatę proszę dokonać na konto;
Auto-Hol "Władżes" Władysław Hodurek
32-400 Myślenice ul.Sikorskiego 5A
Nr rachunku. 14124050511111000052407819, w tytule przelewu proszę wpisać "VI Myślenicki Zlot MINI"
Potwierdzenie wpłaty na adres wladzes@poczta.fm , dodatkowo proszę o podanie rozmiarów koszulek z zaznaczeniem damska/męska/dziecięca, imię i nazwisko uczestnika, oraz rodzaj samochodu (Classic Mini / BMW Mini).
Z uwagi na ograniczoną liczbę miejsc noclegowych decyduje kolejność zgłoszeń. Zgłoszenia wraz z wpłatą należy dokonać do 31 maja 2017 r. Osoby, które już się zgłosiły, prosimy o wpłatę w terminie j/w.
Znamy już cenę uczestnictwa w zlocie, jest to kwota 350 zł z noclegiem od osoby, dzieci do lat 4-gratis, 4-12 lat połowa ceny.
Bez noclegów 200 zł od osoby, dzieci 4-12 lat połowa ceny
Wpłatę proszę dokonać na konto;
Auto-Hol "Władżes" Władysław Hodurek
32-400 Myślenice ul.Sikorskiego 5A
Nr rachunku. 14124050511111000052407819, w tytule przelewu proszę wpisać "VI Myślenicki Zlot MINI"
Potwierdzenie wpłaty na adres wladzes@poczta.fm , dodatkowo proszę o podanie rozmiarów koszulek z zaznaczeniem damska/męska/dziecięca, imię i nazwisko uczestnika, oraz rodzaj samochodu (Classic Mini / BMW Mini).
Z uwagi na ograniczoną liczbę miejsc noclegowych decyduje kolejność zgłoszeń. Zgłoszenia wraz z wpłatą należy dokonać do 31 maja 2017 r. Osoby, które już się zgłosiły, prosimy o wpłatę w terminie j/w.
- lilek
- Wiarus
- Posiadane auto: Wściekły Mini Honda
Mini Cooper Silverstone, Mini Cooper Blue Star - Lokalizacja: CK
- Kontakt:
Witaj,
Moje dziecko się pyta czy z psem mozna pzryjechać? tzn, czy w hotelu na noc nie będzie problemu?
Moje dziecko się pyta czy z psem mozna pzryjechać? tzn, czy w hotelu na noc nie będzie problemu?
- Załączniki
-
- WP_20150830_001.jpg (583.82 KiB) Przejrzano 915 razy
- dahoovka
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: rover mini 1990
Myślę, że najlepiej jak się zapytasz bezpośrednio w hotelu: https://www.blackandwhitehotel.pl/
Ale weź też pod uwagę, że hotel to nie wszystko. Skoro mamy trochę jeździć "gościć będziemy w Parku Miniatur w Inwałdzie. Tam skorzystamy z kompleksu wszystkich 5 parków, tj. Park Miniatur, Warownia, Dinolandia, Ogród Jana Pawła II i Mini Zoo „Kucyk”. Planujemy również wyjazd najdłuższą w Polsce kolejką linową na górę Chełm oraz inne atrakcje" to może nie wszędzie da się wejść z psem.
Ale weź też pod uwagę, że hotel to nie wszystko. Skoro mamy trochę jeździć "gościć będziemy w Parku Miniatur w Inwałdzie. Tam skorzystamy z kompleksu wszystkich 5 parków, tj. Park Miniatur, Warownia, Dinolandia, Ogród Jana Pawła II i Mini Zoo „Kucyk”. Planujemy również wyjazd najdłuższą w Polsce kolejką linową na górę Chełm oraz inne atrakcje" to może nie wszędzie da się wejść z psem.
- artur_rat
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MINI 1300
Czyli jest chętny do "pilnowania" Wam samochodów 

- lilek
- Wiarus
- Kontakt:
Dzięki za namiar, dzwoniłem i potwierdziłem możliwość posiadania psa w hotelu, z resztą atrakcji jakoś damy radędahoovka pisze:Myślę, że najlepiej jak się zapytasz bezpośrednio w hotelu: https://www.blackandwhitehotel.pl/

- dahoovka
- Swój Człowiek
No i fajnie 

-
- Klubowicz
Witam, są jeszcze wolne noclegi,osoby chętne które nie podjęły jeszcze ostatecznej decyzji proszę o zgłaszanie się do środy tj.07 czerwca. Proszę też o dokonanie wpłaty.
- dahoovka
- Swój Człowiek
Ja tylko dodam, że zlot oczywiście odbywa się pod patronatem Mini Klub Polska i jako zarząd serdecznie zachęcamy do udziału!
Pozdrawiam,
Pani Prezes
Pozdrawiam,
Pani Prezes

- Rysiu007
- Swój Człowiek
W weekend bylem w krynicy i zapewniano mnie , ze tam jest najdluzsza kolejka linowa
lilek pies na kolejkach kosztuje do 5 zl w dwie strony
tylko musi miec kaganiec
moj juz dwie gorki zaliczyl 

- lilek
- Wiarus
- Kontakt:
Arek, mój "kundel" śmiga po większych górkach niż Jaworzyna krynicka. A tak na marginesie jedziesz z rodzinką na Myślenicki?
A, jak tam" culub-ie? "
A, jak tam" culub-ie? "
- lilek
- Wiarus
- Kontakt:
Można się jeszcze zapisać?wladzes pisze:Witam, są jeszcze wolne noclegi,osoby chętne które nie podjęły jeszcze ostatecznej decyzji proszę o zgłaszanie się do środy tj.07 czerwca. Proszę też o dokonanie wpłaty.
- dahoovka
- Swój Człowiek
Szybciej będzie jak napiszesz maila: wladzes@poczta.fmlilek pisze:Można się jeszcze zapisać?
-
- Klubowicz
Można ,tylko proszę o szybką decyzję z uwagi na nocleg i zamówienie koszulek
- Rysiu007
- Swój Człowiek
No ba! Pewnie , ze jade, ale czy dojade to juz inna bajka :)rok bez zlotu w Myslenicach bylby rokiem straconym
clubiego nie bedzie w tym roku :/ ciagle biedny czeka w garazu :/