Czarne Mini R53
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini cooper s R53
Re: Czarne Mini R53
Zgadza się ten uchwyt jest z jakiegoś tworzywa dość twardy chropowaty plastik i on jest mocowany na wcisk uchwytami takimi samymi jak jest mocowany oryginalny nawiew powietrza, niedługo będę kupywal jeszcze jeden taki wiec jak będziesz chciał to będę mógł dokładnie pomierzyć i podać ci wymiary chyba ze możesz to wydrukować dużo taniej to wyjmę ten co mam i podeśle wymiary,
co do blaszki belt Tensioner stop to spróbuje na angielskich stronach poszukać bo ktoś na pewno poda wymiary
co do blaszki belt Tensioner stop to spróbuje na angielskich stronach poszukać bo ktoś na pewno poda wymiary
Mini Cooper 1.6 Pure Silver Metallic
- Borówa
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R53 JCW
Witam,
Ja zamówiłem uchwyt tu:
https://www.shapeways.com/product/9TNLB ... _content=5
Jeszcze go nie dostałem także trudno mówić o jakości.
Ja zamówiłem uchwyt tu:
https://www.shapeways.com/product/9TNLB ... _content=5
Jeszcze go nie dostałem także trudno mówić o jakości.
Ubezpieczenia komunikacyjne i inne. Korzystne ceny. Wiele Towarzystw Ubezpieczeniowych. 794411003
-
- Nowy
Ja mam uchwyt z tej właśnie strony przyszedł mi dość szybko i ja jestem zadowolony z jakości, wpasował się idealnie materiał tez jest spoko bynajmniej dla mnie.
"Bynajmniej" znaczy co innego niż Ci się wydaje.Mlody pisze:Ja mam uchwyt z tej właśnie strony przyszedł mi dość szybko i ja jestem zadowolony z jakości, wpasował się idealnie materiał tez jest spoko bynajmniej dla mnie.
Mini Cooper 1.6 Pure Silver Metallic
-
- Nowy
Zgadza się, masz racje, na swoje usprawiedliwienie mogę powiedzieć ze odpisuje używając telefonu i mam słownik/autokorekte włączony i mi zmieniło z przynajmniej na bynajmniej a ja to przeoczyłem.Zbigg pisze:"Bynajmniej" znaczy co innego niż Ci się wydaje.Mlody pisze:Ja mam uchwyt z tej właśnie strony przyszedł mi dość szybko i ja jestem zadowolony z jakości, wpasował się idealnie materiał tez jest spoko bynajmniej dla mnie.
- Borówa
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R53 JCW
Uchwyt rewelacyjny. Jak w opisie, chropowaty ale można wygładzić przy użyciu papieru ściernego. Pasuje idealnie. Polecam.
Ubezpieczenia komunikacyjne i inne. Korzystne ceny. Wiele Towarzystw Ubezpieczeniowych. 794411003
-
- Nowy
Zastanawiam się nad jakimś car audio co polecacie i dlaczego - JBL, Alpina,Sony,Pioneer?!
-
- Nowy
No i nadszedł czas instalacji wtrysku wody/metanolu myśle ze do końca następnego tygodnia wszystko ukończę natrysk wody na intercooler już zrobiony wiec teraz już temperatura w dolocie będzie obniżona do minimum
Oraz nowe zegary tez się pojawiły od ciśnienia i temperatury oleju
Oraz nowe zegary tez się pojawiły od ciśnienia i temperatury oleju
- Załączniki
-
- DE8DEDBD-3334-4C3C-9666-556AC6A0EB37.jpeg
- (653.12 KiB) Pobrany 404 razy
-
- 6B93EB42-8707-4BA2-80E4-7023BEB3C106.jpeg
- (563.38 KiB) Pobrany 404 razy
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto: