Duders pisze:Znaczek mam konkretnie taki, a do Poniatowej wybiorę się chętnie po nowym roku, dzięki
znaczek z maski ... takiego szukam
ps. widziałem jeszcze wczoraj to mini na sprzedaż ... rozumiem ,że to Ty go kupiłeś ?
Gibki,ale takiego zajechanego szukasz? Napis powinien byc srebrny na czarnym tle,a te dwa „raby” w kolorze niebieskim.Lub druga wersja calosc czarna,a napis i „raby” srebrne.
Duders pisze:Znaczek mam konkretnie taki, a do Poniatowej wybiorę się chętnie po nowym roku, dzięki
znaczek z maski ... takiego szukam
ps. widziałem jeszcze wczoraj to mini na sprzedaż ... rozumiem ,że to Ty go kupiłeś ?
Gibki,ale takiego zajechanego szukasz? Napis powinien byc srebrny na czarnym tle,a te dwa „raby” w kolorze niebieskim.Lub druga wersja calosc czarna,a napis i „raby” srebrne.
Jeszcze pytanie, jak w mini z mojego rocznika wyglada kwestia śrub ? Calowe, metryczne , takie i takie ? Jeżeli calowe to zaopatrzyć się w cały zestaw takich kluczy płaskich i nasadowych ? Czy występowały śruby tylko o powiedzmy kilku rozmiarach ? Jak to wyglada z waszego doświadczenia ?
Duders pisze:Jeszcze pytanie, jak w mini z mojego rocznika wyglada kwestia śrub ? Calowe, metryczne , takie i takie ? Jeżeli calowe to zaopatrzyć się w cały zestaw takich kluczy płaskich i nasadowych ? Czy występowały śruby tylko o powiedzmy kilku rozmiarach ? Jak to wyglada z waszego doświadczenia ?
Do mnie nasz blisko.... a mam wszystkie klucze jakie są potrzebne, i takie nie potrzebne Jak będziesz miał problem to przyjedz .. Jak mówią mam dwa wiadra kluczy, a jak coś urwiesz mam wiadro nakrętek calowych i szpilek itd....
Wszystko robi na kolanie.
Osoba aspołeczna..
Bo tak pisząc znaczy że gówno o tym wiesz.
Jeśli chcesz tylko się wymądrzać albo mnie pouczać to wypad
Z pewnością coś urwę więc pewnie skorzystam. Czyli rozumiem ze nie ma co zamawiać całych kompletów płaskich calowych i nasadek ? Tylko 1/2 i 3/8 a resztę spokojnie się metrycznymi ogarnie ?