takiego problemu to chyba nikt jeszcze nie miał !!!! He
Moderator: flapjck1
Re: takiego problemu to chyba nikt jeszcze nie miał !!!! He
To się może w powietrzu spotkajcie odpadnie problem z korkami!
HEJOO!! Marek
HEJOO!! Marek
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
to jak oglądaliście to tylko jednego - taki sobie fioletowy
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
TEL. 606-877-927
...no co ty masz dwa? to rewelacja. Ja wczoraj przejechałem całą Polskę - z Wrocławia do Przeworska (przy granicy ukraińskiej) swoim Mini. Ale podróż !!!!! Samochód nie sprawdzony a ja w drogę - jechałem z przerwami - 12 godzin!!! Masakra! Najpierw przestał mi odpalać i jak mi gasł na stacjach benzynowych to był popych, a gdzieś koło gliwic zgasł mi całkowicie i stałem godzinę w szczerym polu, aż podjechali chłopaki ze Ślunska i "za flaszkę" naciągnęli pasek akumulatora bo był masakrycznie luźny, o czym ja oczywiście nie pomyślałem wcześniej. Ale najlepsze jest to, że jechałem całą drogę - 550 km - 70 km/h - horror!!! No i czy to możliwe - ale spalił mi 4l/100 !!
BRAVO MINI!!!!
Pierwszy test przeszedł - teraz kapitalny remont u ojca mechanika i będzie cacuszko!!! A my Adam musimy się zgadać na tym Kosmosie. Można któregoś dnia zadzwonić i podejść obejrzeć Twoje skarby???
Pozdrawiam!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
www.radiohoryzont.pl - leniwe dźwięki non stop, ambient, chill, downtempo, triphop, dub,minimal
Czwartek godz. 20 - "elektrociepłonia" - zapraszam!!!
bielówa
BRAVO MINI!!!!
Pierwszy test przeszedł - teraz kapitalny remont u ojca mechanika i będzie cacuszko!!! A my Adam musimy się zgadać na tym Kosmosie. Można któregoś dnia zadzwonić i podejść obejrzeć Twoje skarby???
Pozdrawiam!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
www.radiohoryzont.pl - leniwe dźwięki non stop, ambient, chill, downtempo, triphop, dub,minimal
Czwartek godz. 20 - "elektrociepłonia" - zapraszam!!!
bielówa
A opowiedz jak udało Ci się w końcu maskę otworzyć.
- Lukas
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Austin Mini Flame Red 1989
- Kontakt:
Niezła przygoda! Wżane, że dzielny Mini dojechał! Acha, przy okazji - miałeś luźny pasek alternatora, nie akumulatora
Powiedz jak z tą maską.... ciekawi jesteśmy co za dziwne rozwiązanie masz tam zainstalowne!
Powiedz jak z tą maską.... ciekawi jesteśmy co za dziwne rozwiązanie masz tam zainstalowne!
aymoo.pl
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
bielówa pisze: A my Adam musimy się zgadać na tym Kosmosie. Można któregoś dnia zadzwonić i podejść obejrzeć Twoje skarby???
bielówa
Zapraszam na Bulwar Ikara - przy głazie
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
TEL. 606-877-927
witam po dłuższej przerwie !!!
..... a więc z maską sprawa nie była skomplikowana bo jakoś w końcu bolec puścił i otworzyłem. Fakt to pasek alternatora (ma sie rozumieć . Teraz nowy problem nie mogę nigdzie znależć wkładu przedniego reflektora - samego wkładu!!! Nie widziałem go na English Cars ani na tym drugim serwisie dla Miniaków. Ktoś może pomóc - jak zdobyć taką niby pierdółkę ?( jest w środku pordzewiały i trzeba wymieniać, ale skąd ?)
Pozdrawiam.
..... a więc z maską sprawa nie była skomplikowana bo jakoś w końcu bolec puścił i otworzyłem. Fakt to pasek alternatora (ma sie rozumieć . Teraz nowy problem nie mogę nigdzie znależć wkładu przedniego reflektora - samego wkładu!!! Nie widziałem go na English Cars ani na tym drugim serwisie dla Miniaków. Ktoś może pomóc - jak zdobyć taką niby pierdółkę ?( jest w środku pordzewiały i trzeba wymieniać, ale skąd ?)
Pozdrawiam.
- rogal
- Super użytkownik
- Posiadane auto: 6 x MINI
- Kontakt:
eee... zawsze można zapytać
Wszystko da się załatwić.
Wszystko da się załatwić.
pozdrawiam
Rogal
tel. 695 455 231
---------------------------
Wszystko dla Mini .
http://www.englishcars.pl
Rogal
tel. 695 455 231
Wszystko dla Mini .
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
wkładu tzn. tego srebrengo w środku za kloszem? Pojedynczo nie występuje, kupić trzeba całość z kloszem. Poza tym jeszcze wszystko zależy od tego jakiej firmy masz teraz, Lucas czy Wipac, a może jeszcze coś innego.
Wszystko można kupić, Wipac bez problemu, Lucas z problemem (raczej używany, a i o to nieraz ciężko), inne bez problemu, tylko wtedy trzeba dwa od razu, żeby się od siebie nie różniły, są za to dużo tańsze niż Wipac i Lucas, chyba, że zależy ci na zachowaniu oryginalności jak największej.
Sprawdź tutaj i tutaj
Pozdrawiam
Adam
Wszystko można kupić, Wipac bez problemu, Lucas z problemem (raczej używany, a i o to nieraz ciężko), inne bez problemu, tylko wtedy trzeba dwa od razu, żeby się od siebie nie różniły, są za to dużo tańsze niż Wipac i Lucas, chyba, że zależy ci na zachowaniu oryginalności jak największej.
Sprawdź tutaj i tutaj
Pozdrawiam
Adam
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Poszukaj wkladow od starej skody, sa super, ladne i przejrzysste
Ja kupilem w warszawie dwa piekne nowe wklady od jakiejs skody(ktos mi podpowiedzial) za 30 zl sztuka czy cos.
Ja kupilem w warszawie dwa piekne nowe wklady od jakiejs skody(ktos mi podpowiedzial) za 30 zl sztuka czy cos.
- rogal
- Super użytkownik
- Posiadane auto: 6 x MINI
- Kontakt:
Zamienniki są.
Pasują od SKODY 105 i Kamaza. Od kamaza jest płaskie szkło.
Pasują od SKODY 105 i Kamaza. Od kamaza jest płaskie szkło.
pozdrawiam
Rogal
tel. 695 455 231
Wszystko dla Mini .
Rogal
tel. 695 455 231
Wszystko dla Mini .
Oryginalnego Lucasa można kupić bez problemu - mam takie zamontowane u siebie, ale nie jest to tania impreza 147zł/szt