dużo bo 40 funtów biorą za każdą przesyłkę, nawet jeśli części zmieścisz w kopertę i przykleisz do niej znaczki za 2-3 funty... i tak jak było wspomniane doliczają za każdą paczkę
swojego czasu zamówiłem części po 2 miesiącach przysłali część z nich (maile ani telefony nie dawały absolutnie żadnych efektów) potem łaskawie przysłali reszte części za które już dawnop zapłaciłem, a potem przysłali w kopercie prośbę o uregulowanie należnośći 40 funtów za poprzednią paczkę, oczywiście nie zapłaciłem...
ZDECYDOWANIE ODRADZAM ZAKUPY, są znacznie lepsze miejsca. mimo że też nie wszystko wszędzie mają
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Sadam pisze:dużo bo 40 funtów biorą za każdą przesyłkę, nawet jeśli części zmieścisz w kopertę i przykleisz do niej znaczki za 2-3 funty... i tak jak było wspomniane doliczają za każdą paczkę
swojego czasu zamówiłem części po 2 miesiącach przysłali część z nich (maile ani telefony nie dawały absolutnie żadnych efektów) potem łaskawie przysłali reszte części za które już dawnop zapłaciłem, a potem przysłali w kopercie prośbę o uregulowanie należnośći 40 funtów za poprzednią paczkę, oczywiście nie zapłaciłem...
ZDECYDOWANIE ODRADZAM ZAKUPY, są znacznie lepsze miejsca. mimo że też nie wszystko wszędzie mają
no właśnie pamiętam sprawę choć mają bardzo przyjaźnie zrobioną stronkę, dość dużo elementów i kusi
a może ktoś robi/robił jakieś zakupy z rynku niemieckiego? jakieś sprawdzone sklepy netowe?
Up To 30kg Goods Shipped Via Road 2 to 4 Working Day Service, For Small Goods that weigh less than 10kg You Can Use Shipping Option (G) If Not Sure Pick This Option If Goods Are Small Enough We Can Refund You The Difference
For Small Items Only And Weigh Less Than 10kg, If Goods Are Bigger You Must Choose Other Shipping Option Just Look For Your Country, **Goods Will Not Be Dispatch If Goods Are Too Big** This option Excludes Norway, Greece & Eastern Europe
Sadam pisze:dużo bo 40 funtów biorą za każdą przesyłkę, nawet jeśli części zmieścisz w kopertę i przykleisz do niej znaczki za 2-3 funty... i tak jak było wspomniane doliczają za każdą paczkę
wychodzi na to że trzeba robić "międzylądowanie" paczki u znajomego w UK ktory puści to do Polski w normalnej cenie...
a "real mini" is definitely not big, plastic and german
Konrad K_2 pisze:tylko trzeba skalkulowac 2 sysylki czy nie beda w cenie jednej do polandi
ostatnio za paczke 21kg z UK do PL(zresztą w pudle po blachach od mini) zaplacilem 25funtów...poza tym pod wzgledem ekono lepiej jak dosyłaja ci paczki do znajomego w UK który jak juz wszystko dotrze spakuje to w jedno pudło do PL
Konrad K_2 pisze:tylko trzeba skalkulowac 2 sysylki czy nie beda w cenie jednej do polandi
ostatnio za paczke 21kg z UK do PL(zresztą w pudle po blachach od mini) zaplacilem 25funtów...poza tym pod wzgledem ekono lepiej jak dosyłaja ci paczki do znajomego w UK który jak juz wszystko dotrze spakuje to w jedno pudło do PL
Przestroga
Nie kupujcie np kompletnego silnika w minisporcie, przyszedł do mnie wczoraj i niestety ale trzeba go całego rozłożyć, umyć dokładnie i złożyć ponownie. Kretyni wyśrutowli blok- w celu oczyszczenia i dokładnie go nie umyli, nawet po obróbce cylindrów. W efekcie w panewkach jest już wbity śrut.
kurier czy royal mail?
kurier
w Anglii silniki z Mini Sportu mają złą sławę. Są właśnie słabo umyte, przegrzewają się i padają w nich szybko uszczelki pod głowicą. Nawet już przy 5 tys km przebiegu.
pozdrawiam
Rogal
tel. 695 455 231
---------------------------
Wszystko dla Mini .
http://www.englishcars.pl