Minisport.com

Wszystko o klasycznych Mini.

Moderator: flapjck1

Awatar użytkownika
icemac
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:
Kontakt:

Re: Minisport.com

Post autor: icemac »

mnie to cena za przesyłkę do NASZEGO PIĘKNEGO kraju dobija ;)

40 funciaków :cry:
Się zmienia ... Clubman + MM = mają się dobrze :twisted:
_michal_
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: _michal_ »

icemac pisze:mnie to cena za przesyłkę do NASZEGO PIĘKNEGO kraju dobija ;)

40 funciaków :cry:
40 funtów za przesyłkę przez 7 krajów to dużo? Na allegro niektórzy biora za przesyłkę z Warszawy do Krakowa równowartość 8-10 funtów... :mrgreen:
a "real mini" is definitely not big, plastic and german
Awatar użytkownika
Sadam
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: Sadam »

dużo bo 40 funtów biorą za każdą przesyłkę, nawet jeśli części zmieścisz w kopertę i przykleisz do niej znaczki za 2-3 funty... i tak jak było wspomniane doliczają za każdą paczkę

swojego czasu zamówiłem części po 2 miesiącach przysłali część z nich (maile ani telefony nie dawały absolutnie żadnych efektów) potem łaskawie przysłali reszte części za które już dawnop zapłaciłem, a potem przysłali w kopercie prośbę o uregulowanie należnośći 40 funtów za poprzednią paczkę, oczywiście nie zapłaciłem...

ZDECYDOWANIE ODRADZAM ZAKUPY, są znacznie lepsze miejsca. mimo że też nie wszystko wszędzie mają
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas :(
Awatar użytkownika
humin
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Post autor: humin »

Sadam pisze:dużo bo 40 funtów biorą za każdą przesyłkę, nawet jeśli części zmieścisz w kopertę i przykleisz do niej znaczki za 2-3 funty... i tak jak było wspomniane doliczają za każdą paczkę

swojego czasu zamówiłem części po 2 miesiącach przysłali część z nich (maile ani telefony nie dawały absolutnie żadnych efektów) potem łaskawie przysłali reszte części za które już dawnop zapłaciłem, a potem przysłali w kopercie prośbę o uregulowanie należnośći 40 funtów za poprzednią paczkę, oczywiście nie zapłaciłem...

ZDECYDOWANIE ODRADZAM ZAKUPY, są znacznie lepsze miejsca. mimo że też nie wszystko wszędzie mają
no właśnie pamiętam sprawę choć mają bardzo przyjaźnie zrobioną stronkę, dość dużo elementów i kusi :)

a może ktoś robi/robił jakieś zakupy z rynku niemieckiego? jakieś sprawdzone sklepy netowe?
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Post autor: flapjck1 »

ja moge polecic p+l minis

sprzedaja to co maja a nie jakies wirtuale
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Awatar użytkownika
humin
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

na pl minis przesyłka paczki do 30kg do Polszy 46 funciaków choć jest opcja do 10kg która kosztuje.... 38 :D
typowa promocja

Kod: Zaznacz cały

Up To 30kg Goods Shipped Via Road 2 to 4 Working Day Service, For Small Goods that weigh less than 10kg You Can Use Shipping Option (G) If Not Sure Pick This Option If Goods Are Small Enough We Can Refund You The Difference

Kod: Zaznacz cały

For Small Items Only And Weigh Less Than 10kg, If Goods Are Bigger You Must Choose Other Shipping Option Just Look For Your Country, **Goods Will Not Be Dispatch If Goods Are Too Big** This option Excludes Norway, Greece & Eastern Europe
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Kontakt:

ja jak wszystko slalem do uk :)
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
_michal_
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Sadam pisze:dużo bo 40 funtów biorą za każdą przesyłkę, nawet jeśli części zmieścisz w kopertę i przykleisz do niej znaczki za 2-3 funty... i tak jak było wspomniane doliczają za każdą paczkę
wychodzi na to że trzeba robić "międzylądowanie" :mrgreen: paczki u znajomego w UK ktory puści to do Polski w normalnej cenie...
Awatar użytkownika
Konrad K_2
Maniak
Maniak
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: Konrad K_2 »

tylko trzeba skalkulowac 2 sysylki czy nie beda w cenie jednej do polandi
_michal_
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Konrad K_2 pisze:tylko trzeba skalkulowac 2 sysylki czy nie beda w cenie jednej do polandi
ostatnio za paczke 21kg z UK do PL(zresztą w pudle po blachach od mini) :mrgreen: zaplacilem 25funtów...poza tym pod wzgledem ekono lepiej jak dosyłaja ci paczki do znajomego w UK który jak juz wszystko dotrze spakuje to w jedno pudło do PL :mrgreen:
Awatar użytkownika
humin
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

_michal_ pisze:
Konrad K_2 pisze:tylko trzeba skalkulowac 2 sysylki czy nie beda w cenie jednej do polandi
ostatnio za paczke 21kg z UK do PL(zresztą w pudle po blachach od mini) :mrgreen: zaplacilem 25funtów...poza tym pod wzgledem ekono lepiej jak dosyłaja ci paczki do znajomego w UK który jak juz wszystko dotrze spakuje to w jedno pudło do PL :mrgreen:
kurier czy royal mail?
Awatar użytkownika
monsterk
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: monsterk »

Przestroga
Nie kupujcie np kompletnego silnika w minisporcie, przyszedł do mnie wczoraj i niestety ale trzeba go całego rozłożyć, umyć dokładnie i złożyć ponownie. Kretyni wyśrutowli blok- w celu oczyszczenia i dokładnie go nie umyli, nawet po obróbce cylindrów. W efekcie w panewkach jest już wbity śrut.
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Kontakt:

to miales niefart

ten ktory byl u mnie byl ok :) i czysciutki
_michal_
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

humin pisze:
_michal_ pisze:
kurier czy royal mail?
kurier
Awatar użytkownika
rogal
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: 6 x MINI
Kontakt:

Post autor: rogal »

w Anglii silniki z Mini Sportu mają złą sławę. Są właśnie słabo umyte, przegrzewają się i padają w nich szybko uszczelki pod głowicą. Nawet już przy 5 tys km przebiegu.
pozdrawiam
Rogal

tel. 695 455 231
---------------------------
Wszystko dla Mini .
http://www.englishcars.pl
ODPOWIEDZ