Układ wydechowy

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

bruner77

Re: Układ wydechowy

Post autor: bruner77 »

nie wiem czemu ale u mnie tez pojawił sie problem koncowego tlumika, niestety, samochod wydaje dzwieki jakby sie krztusil spalinami sprawdzilem wydech i qrcze rozszczelnil sie na rancie, a rant podobno jest zagniatany na prasie zeby nie rdzewiał po spawaniu. bede go chyba reanimowal bo nowa czesc kosztyje ponad 1400 pln wiec mozna sprobowac.

Radek

jesli chodzi o twoj wydech to na pewno jest gdzies dziura wjedz sobie na kanal i sprawdz po koloei wszystkie laczenia w wydechu jak rowniez tak jak u mnie ranty tłumika
Radek

Re: Układ wydechowy

Post autor: Radek »

bruner77 pisze:nie wiem czemu ale u mnie tez pojawił sie problem koncowego tlumika, niestety, samochod wydaje dzwieki jakby sie krztusil spalinami sprawdzilem wydech i qrcze rozszczelnil sie na rancie, a rant podobno jest zagniatany na prasie zeby nie rdzewiał po spawaniu. bede go chyba reanimowal bo nowa czesc kosztyje ponad 1400 pln wiec mozna sprobowac.

Radek

jesli chodzi o twoj wydech to na pewno jest gdzies dziura wjedz sobie na kanal i sprawdz po koloei wszystkie laczenia w wydechu jak rowniez tak jak u mnie ranty tłumika

hej;)
tłumik jest przerdzewiały na prawo od końcówki i prawdopodobnie to przez to.
ale z wymianą się nie spieszę.
ODPOWIEDZ