wycieraczki
Re: wycieraczki
Dzięki Dawid, ale niestety Twoja aukcja dotyczy tych nowszych Miniaków. Ja mam 2002
- Yazek
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MC R55
Przed zima szukałem tylnej wycieraczki jednak nim udało mi się ją kupić, całkowicie rozleciała się guma w starej (mini r50 '01), ratując się, podmieniłem tylko gumę z wycieraczki pozostawiając stelaż z poprzedniej. Jest to rozwiązanie w pewien sposób tymczasowe, jeśli guma będzie dobrze założona nie powinno być problemów i do czasu zakupu przetrwasz.
Yazek
Yazek, czyli sugerujesz, abym kupiła wycieraczkę valeo tą do nowszego coopera i jedynie gumę sobie przełożyła tak?
- Yazek
- Swój Człowiek
Nie, myślę, że szkoda niszczyć valeo na rozwiązania tymczasowe, choć jak to z takimi rozwiązaniami u mnie sprawdza się już czwarty miesiąc a zakupioną wycieraczkę nawet komuś oddałem:). Poszukaj wycieraczki np kiedyś używanej z przodu, która jest jeszcze w dobrym stanie. W moim wypadku miałem z tyłu wycieraczkę starszego typu więc nie było problemu z przełożeniem gumy i wsunięciem jej w szyny.
Yazek
- pididi
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Clubman JCW LCI
Pierwsze lepsze Norauto, były dwa rodzaje Valeo (zwykłe i płaskie) i Bosche.
Problem solved ;)
Problem solved ;)
static
- Yazek
- Swój Człowiek
Nie miałem tyle szczęścia ale trafiłem też na "szczyt sezonu wycieraczkowego", do tego ja nie miałem czasu czekać. Jak masz chwilę to faktycznie to może być najszybsze rozwiązanie.

Yazek