Rover Mini Cooper 1,3 SPI 1992 - domino1985
Moderator: flapjck1
- domino1985
- Wiarus
- Posiadane auto: Mini SPi & Cooper R56N
- Kontakt:
Re: Rover Mini Cooper 1,3 SPI 1992 - domino1985
Cieszę się ogromnie że się podobają
Chris11 pisze:Szkoda tylko, że właściciel tego fiata nie ogarnia parkowania.
ogarnia tylko pewnie robi tak by ktoś nie stawał za blisko i nie obił mu boku drzwiami
u nas to norma że (jakiś zazdrosny debil ci walnie drzwiami w drugi samochód albo ci gwoździem przejedzie po lakierze) niestety
- se7ven
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini, Triumph Dolomite Sprint, Triumph TR7
domino1985 pisze:Tak więc powracam wycieczką do Czechosłowacji
?????????
- domino1985
- Wiarus
- Kontakt:
To taki akcent humorystyczny
- domino1985
- Wiarus
- Kontakt:
Słuchajcie no dobrzy ludzie. Kto mi dokończy takie zdanie:
Jeżeli nie świeci po jednym postojowym z przodu i z tyłu, to ........ <-- tu wpisz swój tekst
Przejrzałem instalację na tyle ile miałem dostęp do niej i chodzi o to że na przewodzie do jednej postojówki z przodu i pozycyjnego z tyłu nie ma napięcia, na tym od przeciwnej lampy jest, i jak przepnę przewody to lampy te się zapalają ... więc instalacja do samych lamp jest ok
Miał ktoś taki przypadek i go rozwiązał ? Wiem, mógłbym je zmostkować by świeciły razem, ale to nie jest satysfakcjonujące rozwiązanie problemu.
Pewnie połączenie nie kontaktuje w miejscu rozejścia się przewodów od włącznika, na strony ... tak sobie gdybam...
Jeżeli nie świeci po jednym postojowym z przodu i z tyłu, to ........ <-- tu wpisz swój tekst
Przejrzałem instalację na tyle ile miałem dostęp do niej i chodzi o to że na przewodzie do jednej postojówki z przodu i pozycyjnego z tyłu nie ma napięcia, na tym od przeciwnej lampy jest, i jak przepnę przewody to lampy te się zapalają ... więc instalacja do samych lamp jest ok
Miał ktoś taki przypadek i go rozwiązał ? Wiem, mógłbym je zmostkować by świeciły razem, ale to nie jest satysfakcjonujące rozwiązanie problemu.
Pewnie połączenie nie kontaktuje w miejscu rozejścia się przewodów od włącznika, na strony ... tak sobie gdybam...
- Gibki Staruszek
- Maniak
- Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!
sprawdz bezpiecznik ...
- domino1985
- Wiarus
- Kontakt:
Dzięki wielkie za tą myśl
Nie wiem jak to się stało, bo sprawdzałem profilaktycznie bezpieczniki tydzień temu ... ale trafiłeś
Po wyjęciu bezpiecznika od postojowych prawych zapaliły się lewe ... tu było moje wielkie zdziwienie, ale po wsadzeniu go z powrotem palił się już komplet wychodzi na to że na styku blaszek nie było przejścia
Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, przynajmniej zrobiłem przegląd instalacji od świateł
Nie wiem jak to się stało, bo sprawdzałem profilaktycznie bezpieczniki tydzień temu ... ale trafiłeś
Po wyjęciu bezpiecznika od postojowych prawych zapaliły się lewe ... tu było moje wielkie zdziwienie, ale po wsadzeniu go z powrotem palił się już komplet wychodzi na to że na styku blaszek nie było przejścia
Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, przynajmniej zrobiłem przegląd instalacji od świateł
- domino1985
- Wiarus
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony 28 lip 2011, 07:32 przez domino1985, łącznie zmieniany 1 raz.
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
hehehe lansiarskie wycieraczki
jeszcze będziesz je przeklinał
jeszcze będziesz je przeklinał
- domino1985
- Wiarus
- Kontakt:
hehe no nie są one tak do końca bezobsługowe
dnia pierwszego - problem, lewe pióro haczy o uszczelkę, naprawa poprzez ucięcie rogu gumy.
A dziś ... wszystko pięknie, 10km w mocnym deszczu - super zbierają, podjeżdżam pod pracę, wyłączam wycieraczki, a prawe pióro jakoś tak dziwnie drga, okazało się że zastało się w pozycji wyprostowanej i tak już zostało, małe macanko pióra pomogło
Ale jakie są piękne
dnia pierwszego - problem, lewe pióro haczy o uszczelkę, naprawa poprzez ucięcie rogu gumy.
A dziś ... wszystko pięknie, 10km w mocnym deszczu - super zbierają, podjeżdżam pod pracę, wyłączam wycieraczki, a prawe pióro jakoś tak dziwnie drga, okazało się że zastało się w pozycji wyprostowanej i tak już zostało, małe macanko pióra pomogło
Ale jakie są piękne
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
one są dość wiotkie i guma bardzo słabej jakości
ale podobno można kupić gumę na metry i po wymianie jest lepiej
ale podobno można kupić gumę na metry i po wymianie jest lepiej
- domino1985
- Wiarus
- Kontakt:
dobra... muszę się przyznać ... wycieraczki są całkiem do kitu ... no, może nie całkiem bo coś tam działają ... ale generalnie są do kitu
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
nie zapomnij ze wygladaja kozacko
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow