Spotkanie/zlot w łódzkim???
Moderator: flapjck1
Re: Spotkanie/zlot w łódzkim???
skuteczność umawiania się mamy niezwykle wysoką
ja czekam na termin i się dostosuję, ze względu na to, że ciągle się rehabilituje na brak czasu nie narzekam.
ja czekam na termin i się dostosuję, ze względu na to, że ciągle się rehabilituje na brak czasu nie narzekam.
- hello
- Wiarus
- Posiadane auto: '96 Sportspack
- Kontakt:
ja również jak wyżej czekam na termin i jestem, ale póki co najchętniej w Łodzi a nie wyjazdowoPROCu pisze:skuteczność umawiania się mamy niezwykle wysoką
hahahaha tak to chyba każdy by mógłhello pisze:ja również jak wyżej czekam na termin i jestem, ale póki co najchętniej w Łodzi a nie wyjazdowo
- hello
- Wiarus
- Kontakt:
co konkretnie jest śmiesznego w tym co napisałem no chyba że to taki humor z bełchatowa jesteśmy chyba w temacie 'Spotkanie/zlot w łódzkim' - w którym to chętnie się spotkam (niekoniecznie w samej Łodzi) ale niezbyt się w obecnej chwili palę się jeździć 2x 120km ze względu na brak czasu..
jak na razie to tylko spotkaliśmy się raz w 3 osoby i od tamtej pory nikt nie może się zmobilizować.speedfight pisze: hahahaha tak to chyba każdy by mógł
No tak spoko..... każdemu łatwo się mówi bo nie musi dojeżdżać.... to zróbmy zlot w Bełchatowie to i ja przyjadę... (mieszkam w okolicach) i koleżanka Agnieszka też przyjedzie....PROCu pisze:jak na razie to tylko spotkaliśmy się raz w 3 osoby i od tamtej pory nikt nie może się zmobilizować.speedfight pisze: hahahaha tak to chyba każdy by mógł
Zawsze jest tak że każdy tylko patrzy pod siebie... a jak przyjdzie komuś gdzieś dojechać to zaczynają się problemy- bo ja to to, bo ja to tamto....
To może wprośmy się do kogoś? Nawet do mnie zapraszam, ale to znowu trzeba dojechać:-) Jakieś 60 km od Łodzi. Ale u mnie można zrobić grilla i kajakami spłynąć:-)
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
mistrzostwo świata
13 stron pierd....nia kotka za pomocą młotka i jedno spotkanie ...
w sielpii zapowiada się całkiem spore spotkanie / wydarzenie, będzie ponad 20 mini ...
macie 2 h drogi w jedną stronę, moc wrażeń i przyjemnie spędzony dzień
ZAPRASZAMY
13 stron pierd....nia kotka za pomocą młotka i jedno spotkanie ...
w sielpii zapowiada się całkiem spore spotkanie / wydarzenie, będzie ponad 20 mini ...
macie 2 h drogi w jedną stronę, moc wrażeń i przyjemnie spędzony dzień
ZAPRASZAMY
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
tak jest zawsze.... każdy mądry tylko na swoją stronę.... najlepiej to jeszcze pod domem kogoś z nas zrobić zlot....
Siemanko wszystkim; poniedziałek (21.06) godzina 20:00 pod Atlas Areną na wjeździe od głównej ulicy (tam gdzie za pierwszym razem się spotkaliśmy)
Maciek.
P.S.
nie mam jeszcze swojego auta gotowego ale mogę i bez niego wpaść, a chętnie zobaczę wasze
Maciek.
P.S.
nie mam jeszcze swojego auta gotowego ale mogę i bez niego wpaść, a chętnie zobaczę wasze
- hello
- Wiarus
- Kontakt:
jaki odzew
ja mogę oczywiście być ale fajnie jakby oprócz mojego plastikowego mini przyjechało też jakieś klasyczne cacuszko
ja mogę oczywiście być ale fajnie jakby oprócz mojego plastikowego mini przyjechało też jakieś klasyczne cacuszko
0koło 20 będę w Łodzi więc mogę podjechać z tym że jest już 15 i nikt tak na poważnie się nie określił
Maciej prawdopodobnie niebawem będę miał gotowy swój blok silnika więc jak byś był tym, zainteresowany to zapraszam
Maciej prawdopodobnie niebawem będę miał gotowy swój blok silnika więc jak byś był tym, zainteresowany to zapraszam
- hello
- Wiarus
- Kontakt:
ja się pojawię w takim razie!
Chłopaki, nie możecie przełożyć na niedzielę za tydzień lub jakikolwiek inny dzień po tym tygodniu? Będę wtedy na 100%, bardzo chciałabym zobaczyć Wasze autka, ale mam sesję i uczę się intensywnie teraz.
- hello
- Wiarus
- Kontakt:
oj tam oj tam postaraj sie, jeszcze zdarzysz