Spotkane na trasie....
Moderator: flapjck1
Re: Spotkane na trasie....
Panowie, mam 10Giga fot, także nawet rodzinie całej nie pokazałem tych na których z żoną jesteśmy , więc cierpliwości, się wybierze, obrobi i coś tam wrzuci
Dzisiaj w Łodzi na rondzie przecinającym Przybyszewskiego widziałam szare mini z białymi pasami z rejestracją na EL. Pozdrawiam:-)
-
- Wiarus
- Posiadane auto:
czarna chyba s'ka na nowowiejskiego
czarna chyba s'ka na żelazka
zolty chyba cooper na dolnej wildzie
wszystko miedzy 19 a 20
skleroza straszna wiec nie pamietam jakie dokladnie byly to samochody wiem, ze pierwszym kiedowal facet, drugim chyba dziewczyna, ale miala pasazera i kolege obok samochodu, a w zoltym tez chyba kobita za kolkiem z pasazerem
POZDRO600
czarna chyba s'ka na żelazka
zolty chyba cooper na dolnej wildzie
wszystko miedzy 19 a 20
skleroza straszna wiec nie pamietam jakie dokladnie byly to samochody wiem, ze pierwszym kiedowal facet, drugim chyba dziewczyna, ale miala pasazera i kolege obok samochodu, a w zoltym tez chyba kobita za kolkiem z pasazerem
POZDRO600
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
- forki
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini 1.3 SPI 95r
Kto był dziś CZERWONYM klasykiem na żółtych blachach w Piastowie - może ktoś mieszka w okolicy?
- and
- Klubowicz
- Posiadane auto: Mini Cooper 1.3 '91r
- Kontakt:
forki pisze:Kto był dziś CZERWONYM klasykiem na żółtych blachach w Piastowie - może ktoś mieszka w okolicy?
Podejrzewam, że Chris:)
-
- Nowy
- Posiadane auto:
forki pisze:Kto był dziś CZERWONYM klasykiem na żółtych blachach w Piastowie - może ktoś mieszka w okolicy?
leciałem skrótem do domu:)
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
wczoraj wyhaczylem kogos na rogu grojeckiej i dickensa ( stolnica ) w branzowej koszulce Mini WORLD - ktos z nas?
poza tym pod sheratonem stalo kilka new mini - check mate, one, cabrio
pozdrowki
aa i pozdrowki dla pani w MINI WOT... ktora widzialem okolo 22,30 na zielenieckiej
poza tym pod sheratonem stalo kilka new mini - check mate, one, cabrio
pozdrowki
aa i pozdrowki dla pani w MINI WOT... ktora widzialem okolo 22,30 na zielenieckiej
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- jrock7
- Wiarus
- Posiadane auto: R55 Cooper D
Pozdrowienia dla wlasciciela GP na numerach WW - dzisiaj kolo 17 na obwodnicy trojmiejskiej - kierunek Gdynia - pomachane/odmachane.
- jrock7
- Wiarus
- Posiadane auto: R55 Cooper D
Wprawdzie to nie byl jeszcze ten nowy GP ale zawsze (tez sie zdziwilem)
- zimonK
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R56 Cooper S 13'
No wiem, wiem, że nie nowy Jak ostatnio patrzyłem ile kosztują, to za te pieniądze można mieć 2letniego JCW
Szymon
- mikiV8
- Wiarus
- Posiadane auto: Mini Morris 1973 998cc - w trakcie remontu
Pozdrowienia dla właściciela czerwonego MINI Coopera R53 Igen, złapanego dziś przez nas na światłach na skrzyżowaniu ulic Chłopskiej i Pomorskiej w Gdańsku! Życzę miłej lektury ulotek zlotowych i mam nadzieję że do zobaczenia we wrześniu
- Killer1629
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Kto dzisiaj zostawił żółtego Coopera S na rybnickich rejestracjach pod szpitalem w Żorach?
Killer1629
-
- Wiarus
- Posiadane auto:
czyje to zolte mini dzis spotkalem na trasie nr 11 (nie pamietam gdzie to bylo, ale chyba miedzy pila a jastrowiem)? nie zdazylem juz odmrugac tylko odmachalem
pozdrawiam
pozdrawiam
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
Pozdrowienia dla Miniaka o tablicach PGN widzianego na Hetmanskiej na wysokoci Dmowskeigo wczoraj o ok 20! Miny kierowcy i pasazera bezcenne na zatrabienie - najpierw foch , ze kto ma czelnosc trabic na nich a pozniej banan od ucha do ucha na widok drugiego Mini:)
Czasem na drodze spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...