Transmisja z WARSAW JOB
Moderator: flapjck1
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
Re: Transmisja z WARSAW JOB
Zdjęcie, które rozwieje wątpliwości, kto wygrał walkę o stołek... oraz poniżej, kolejka po członkostwo w klubie
- Załączniki
-
- DSC_0243.JPG (144.28 KiB) Przejrzano 1532 razy
-
- DSC_0394.JPG (164.62 KiB) Przejrzano 1532 razy
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
paczka wybranych 103szt zdjęć od ekipy Jagodowo-Gosiowo-Huminowej o rozdzielczości 800x600 dostępna tu ==> Warsaw_Job_2009_humin_S.rar
a poniżej fotka która dokładnie pokazuje kto miał największe parcie na złoto
jeszcze niżej moja zwariowana ekipa pierwsza w parku przy Karowej - szkoda że za szybko
a poniżej fotka która dokładnie pokazuje kto miał największe parcie na złoto
jeszcze niżej moja zwariowana ekipa pierwsza w parku przy Karowej - szkoda że za szybko
- Załączniki
-
- IMG_0724.JPG (67.32 KiB) Przejrzano 1524 razy
-
- IMG_0731.JPG (115.67 KiB) Przejrzano 1518 razy
- Ania-Ray
- Klubowicz
- Posiadane auto: Rover Mini Cooper 40LE
- Kontakt:
Oj, od razu parcie Adaś po prostu od dziecka chciał być bankierem Teraz musimy tylko kupić sejf...
P.S. A to nasza ekipa
P.S. A to nasza ekipa
- Załączniki
-
- DSC_0223.JPG (157.92 KiB) Przejrzano 1485 razy
Gartulacje dla prezesa i jego teamu, fajne zdjęcie macie i sztabek bez liku....
Impreza naprawdę udana pod względem organizacyjnym jak i towarzyskim. Nowy pomysł na rajd połączony ze zwiedzaniem miasta chyba wszystkim się podobał.
Dziękuję organizatorom za ogrom pracy włożonej w zlot a uczestnikom za stworzenie super atmosfery.
Pozdrawiam Marek
Ps. Dzięki Ani i Adasiowi za użyczenie Miniaka!
Dziękuję organizatorom za ogrom pracy włożonej w zlot a uczestnikom za stworzenie super atmosfery.
Pozdrawiam Marek
Ps. Dzięki Ani i Adasiowi za użyczenie Miniaka!
Zlot pierwsza klasa! Wielkie gratulacje należą się dla ekipy organizującej. Niech żałują Ci co nie byli, bo zlot był mocno innowacyjny.
Żałuje tylko że nie zostawaliśmy na wieczorne melo party
Żałuje tylko że nie zostawaliśmy na wieczorne melo party
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Wielkie dzięki dla wszystkich , którzy przyjechali na WARSAW JOB 2009. Wasze komentarze świadczą o tym , że nasza "warszawska robota' nie poszła na marne. Gorace podziekowania dla : Ani , Ewy , Michała , Czarka , Marcina , Tomka , Jaśka , Grześka , Dziesia , i wszystkich pozostałych , którzy pomagali przy zlocie .
PAMPAS
PAMPAS
Ostatnio zmieniony 04 maja 2009, 22:10 przez pampas1, łącznie zmieniany 1 raz.
a oto moja ekipa szkoda że tak to wszystko szybko zleciało
- Załączniki
-
- IMG_0606.JPG (95.92 KiB) Przejrzano 1379 razy
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
jeśli chodzi o wieczorne party to nie mogę się oprzeć by nie wrzucić małej namiastki
kto był na sobotnim podsumowaniu dnia, wie, że są wśród nas nie byle jakie wokalno-taneczne talenty
kto był na sobotnim podsumowaniu dnia, wie, że są wśród nas nie byle jakie wokalno-taneczne talenty
- Załączniki
-
- IMG_0860.JPG (83.39 KiB) Przejrzano 1364 razy
-
- IMG_0848.JPG (84.68 KiB) Przejrzano 1364 razy
Witam
Dziękuję wszystkim za miło spędzony czas. Miło było zobaczyć starych znajomych i poznać nowych. Wielkie brawa dla całej ekipy organizatorów, za wspaniałą pracę, jaką wykonaliście, i dzięki której mogliśmy się tak dobrze bawić. Gratulacje dla pomysłodawcy zabawy z radiem, myślę że następni organizatorzy, śmiało mogą skopiować ten pomysł [oczywiście po opłaceniu patentu ] jako sprawdzony i dający znakomite efekty. Szkoda tylko że nie wymyśliliście patentu na zwolnienie czasu i tak szybko zleciało, ale mam nadzieję że już nie długo spotkamy się znowu, oby w jak najliczniejszym gronie, tym razem w Anglii.
Pozdrawiam
Wojtek
Dziękuję wszystkim za miło spędzony czas. Miło było zobaczyć starych znajomych i poznać nowych. Wielkie brawa dla całej ekipy organizatorów, za wspaniałą pracę, jaką wykonaliście, i dzięki której mogliśmy się tak dobrze bawić. Gratulacje dla pomysłodawcy zabawy z radiem, myślę że następni organizatorzy, śmiało mogą skopiować ten pomysł [oczywiście po opłaceniu patentu ] jako sprawdzony i dający znakomite efekty. Szkoda tylko że nie wymyśliliście patentu na zwolnienie czasu i tak szybko zleciało, ale mam nadzieję że już nie długo spotkamy się znowu, oby w jak najliczniejszym gronie, tym razem w Anglii.
Pozdrawiam
Wojtek
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
no dalismy z tymi spiewami rade bylo na wypasie
jesli chodzi o zdjecia to na szybkosci uruchomilem cos takiego:
http://dziesio.no-ip.org/mini/fotoupload/
mozecie za pomoca tego wrzucac swoje paczki zdjec/filmow. po prostu wystarczy je zapaczkowac (najlepiej dac w nazwie swoj nick z forum to bede wiedzial komu to przypisac ) a ja je pozniej wszystkim udostepnie. na razie mozna wrzucac po jednym pliku, ale na dniach uruchomie cos co pozwoli na wrzucanie calych folderow.
ograniczenie na wielkosc pliku jest 100Gb, wiec mozna slac - prosze o paczki, ktore zawieraja tresci zgodne z prawem.
jesli jednak ktos preferuje upload plikow przez np. ftp niech kontaktuje sie ze mna mailowo, przez gg lub pw na forum.
nie pozostaje mi chyba nic wiecej do dodania, jak tylko czekac na pierwsze zdjecia
pozdrawiam
Dziesio
jesli chodzi o zdjecia to na szybkosci uruchomilem cos takiego:
mozecie za pomoca tego wrzucac swoje paczki zdjec/filmow. po prostu wystarczy je zapaczkowac (najlepiej dac w nazwie swoj nick z forum to bede wiedzial komu to przypisac ) a ja je pozniej wszystkim udostepnie. na razie mozna wrzucac po jednym pliku, ale na dniach uruchomie cos co pozwoli na wrzucanie calych folderow.
ograniczenie na wielkosc pliku jest 100Gb, wiec mozna slac - prosze o paczki, ktore zawieraja tresci zgodne z prawem.
jesli jednak ktos preferuje upload plikow przez np. ftp niech kontaktuje sie ze mna mailowo, przez gg lub pw na forum.
nie pozostaje mi chyba nic wiecej do dodania, jak tylko czekac na pierwsze zdjecia
pozdrawiam
Dziesio
Ostatnio zmieniony 05 maja 2009, 17:10 przez dziesio, łącznie zmieniany 1 raz.
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
dziesio zmien nazwe folderu bo obecnie powinno byc tak http://team.pld-linux.org/~dziesio/tf/
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
te, hax0r, specjalnie zmienilem, bo cos nie dzialalo.
[edit] tera juz dziala:
wrzucajcie foty, filmy ile wlezie (szczegolnie te kompromitujace ) - bez zadnych ograniczen transferu - wybierasz plik i klikasz 'upload'. Pozniej nalezy poczekac na informacje o pomyslnym dodaniu pliku i za pare godzinek udostepniam to na jakims szybkim serwerze.
pozdrawiam
Dziesio
[edit] tera juz dziala:
wrzucajcie foty, filmy ile wlezie (szczegolnie te kompromitujace ) - bez zadnych ograniczen transferu - wybierasz plik i klikasz 'upload'. Pozniej nalezy poczekac na informacje o pomyslnym dodaniu pliku i za pare godzinek udostepniam to na jakims szybkim serwerze.
pozdrawiam
Dziesio
Dziękujemy za tak ciepłe słowa Super jest widzieć Wasze uśmiechnięte buziaki
i super, że spędziliśmy razem Majóweczkę
A poniżej potwierdzenie na to, że Miniaki łączą hihihi
Pozdrawiam Ania
i super, że spędziliśmy razem Majóweczkę
A poniżej potwierdzenie na to, że Miniaki łączą hihihi
Pozdrawiam Ania
- Załączniki
-