wymiana była trochę wyklepanej na nówkę z minispares, ale sądząc po odpowiedziach poprzedników to pewnie jedna z tych historii "jak się nie da czegoś zrobić to przekaż to osobie która o tym nie wie i to zrobi"flapjck1 pisze:To chyba wymiana starej wyklepanej na nieco mniej stara, nieco mniej wyklepana
Powitanie
Moderator: flapjck1
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Re: Powitanie
a "real mini" is definitely not big, plastic and german
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
nie widze tego, kurde nie widze
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
-
- Nowy
- Posiadane auto: mini 1.0 90r i inne
Witam po przerwie. Zmiana planów z powodu wyjazdu do rodzinnego kraju FASOLI.... Mini szuka nowego właściciela info tu lub telefonicznie 509660912
-
- Nowy
- Posiadane auto: mini 1.0 90r i inne
Jako że zajmuję się mechaniką choć głównie samochodami 4x4 to zostałem poproszony przez kolegę o poskładanie mini 1,3 od podstaw po lakierowaniu. Niestety dostałem auto w totalnej rozsypce to znaczy w 15tu pudełkach ...
Będę potrzebował cierpliwych znawców tematu którzy pomogą mi odtworzyć MALCA...
Na razie przygotowuję wszystkie elementy zawieszenia do piaskowania i malowania proszkowego i już widzę że będę potrzebował wiele nowych części. Ponieważ nie ja rozbierałem autko nie do końca wiem w jakiej kolejności muszę montować poszczególne elementy a nie bardzo widzi mi się kilkukrotne montowanie i demontowanie poszczególnych części. Bardzo proszę o kontakt osoby które chciały by mi pomóc kompleksowo radami przy tym wyzwaniu.
Pozdrawiam
A i jeszcze jedno, gdzie kupować części? Między innymi mam zmienić zawias na sprężyny więc będę potrzebował cały zestaw zawieszenia i poduszek przód +tył....
Będę potrzebował cierpliwych znawców tematu którzy pomogą mi odtworzyć MALCA...
Na razie przygotowuję wszystkie elementy zawieszenia do piaskowania i malowania proszkowego i już widzę że będę potrzebował wiele nowych części. Ponieważ nie ja rozbierałem autko nie do końca wiem w jakiej kolejności muszę montować poszczególne elementy a nie bardzo widzi mi się kilkukrotne montowanie i demontowanie poszczególnych części. Bardzo proszę o kontakt osoby które chciały by mi pomóc kompleksowo radami przy tym wyzwaniu.
Pozdrawiam
A i jeszcze jedno, gdzie kupować części? Między innymi mam zmienić zawias na sprężyny więc będę potrzebował cały zestaw zawieszenia i poduszek przód +tył....
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
To jednak nie emigracja? PW wysłane
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas