Co z Trójmiastem?
Moderator: flapjck1
- piekarz
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Re: Co z Trójmiastem?
napiszcie cos, jak spot wypadl? ile bylo miniakow? jestem ciekaw
- masta
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
No i Miniak tuż przed samym wyjazdem odmówił posłuszeństwa:/ na szczęście udało się znaleźć przyczynę niedyspozycji i jakoś to naprawić. Niestety nie znalazłem już Was w Stacji, a że telefon został w garażu na półce to wróciłem sobie do domu:( <zły>
Co do spotkania umawialiśmy się na parkingu na Zaspie i tam staliśmy dobrą godzinę. Widząc, że frekwencja jest standardowa (czytaj: 2 miniaki, czyli Humin, Natalia i ja oraz Honda p.Malareckiego), postaliśmy, pogadaliśmy, pomarzliśmy i pojechaliśmy do domów. Wydaje mi się, że na następne spotkanie trzeba będzie trochę poczekać.
Masta jeśli miniak odmówił Ci posłuszeństwa mogłeś chociaż zadzwonić. Do stacji się nie wybraliśmy, bo nie było takiej potrzeby.
Zatem do następnego razu.
Pozdrawiam Orzem.
Masta jeśli miniak odmówił Ci posłuszeństwa mogłeś chociaż zadzwonić. Do stacji się nie wybraliśmy, bo nie było takiej potrzeby.
Pozdrawiam Orzem.
- piekarz
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
mimo wszystko licze na jakies spotaknie jeszcze przed zima, w koncu chcialbym zobaczyc wasze cuda. Niestety niedziela mi nie przypasowala ale moze za dwa tyg w weekend da sie cos zorganizowac? Nawet jak beda te dwa miniaki co byly wczoraj to ja bede trzeci
- masta
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
nawaliłem, wiem, przepraszam, ale od razu władowałem się pod samochód i w pół godz. było zrobione. w pośpiechu zapomniałem fona z garażu zabrać :/Orzemek pisze:Co do spotkania umawialiśmy się na parkingu na Zaspie i tam staliśmy dobrą godzinę. Widząc, że frekwencja jest standardowa (czytaj: 2 miniaki, czyli Humin, Natalia i ja oraz Honda p.Malareckiego), postaliśmy, pogadaliśmy, pomarzliśmy i pojechaliśmy do domów. Wydaje mi się, że na następne spotkanie trzeba będzie trochę poczekać.
Masta jeśli miniak odmówił Ci posłuszeństwa mogłeś chociaż zadzwonić. (...)
...i dlatego Was tam nie znalazłem:(Orzemek pisze:(...)Do stacji się nie wybraliśmy, bo nie było takiej potrzeby.
Pozdrawiam Orzem.
- piekarz
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
a czy wiecie orientacyjnie ile miniakow jest w gdansku? Oczywiscie tych jezdzacych. I ilu/ile z Was jezdzi miniakiem na codzien?
Jeśli chodzi o mnie jeżdżę dzień w dzień. Raczej po Gdańsku ale spotkać mnie można w różnych miejscach. A ile jest jeszcze takich osób? Nie wiem, prawdę mówiąc. Większość posiadaczy Mini ma jeszcze w zanadrzu jeszcze jedno auto więc nie zawsze mogą/chcą maluchem wyjeżdżać na drogę.
Ogólnie liczbę miniaków w Trójmieście i okolicach szacuję na około 30, a z tego około 90% jest zdolnych do jazdy.
Ogólnie liczbę miniaków w Trójmieście i okolicach szacuję na około 30, a z tego około 90% jest zdolnych do jazdy.
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
zdolnych heheheheheOrzemek pisze:w Trójmieście i okolicach szacuję na około 30, a z tego około 90% jest zdolnych do jazdy.
zima idzie będzie ich na ulicy jeszcze mniej
jak naszego rozbiorę to orzemek z Natalią sami będziecie na zaspie stali
- piekarz
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
no ja mojego tez na zime rozbieram, wiec tak jak pisalem wczesniej proponuje jakis spocik zrobic przed zima, nawet jak bedzie ekipa z tego niedzielnego (plus na 100% ja i moj miniaczek). Co Wy na to?
Kolego Piekarz myślę,że zamiast oczekiwać na jakieś spotkanie proponuję zorganizowanie samemu takiego spotkania.W końcu nie zawsze musi to być postój na parkingu zwieńczony przejazdem do "de luxa".Jeśli na początek brak pomysłu to daj znać na pw.Być może coś podpowiemy i podsuniemy jakiś temat.
A tymczasem zbliża się 11 listopad. Niemalże już do tradycji onegdaj należało,że 3-miejskie miniaczki z tej okazji brały udział w paradzie.Czy w tym roku będzie powtórka???
A tymczasem zbliża się 11 listopad. Niemalże już do tradycji onegdaj należało,że 3-miejskie miniaczki z tej okazji brały udział w paradzie.Czy w tym roku będzie powtórka???
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
myślę że to dobre zakończenie sezonu dla naszego minikamal1 pisze:A tymczasem zbliża się 11 listopad. Niemalże już do tradycji onegdaj należało,że 3-miejskie miniaczki z tej okazji brały udział w paradzie.Czy w tym roku będzie powtórka???
także piszemy się !
kto jeszcze wchodzi?
- piekarz
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Mozecie mnie wprowadzic w temat tej parady? Z checia bym sie doalczyl.
Z okazji kolejnej rocznicy odzyskania niepodległości przez Polskę w Gdańsku odbywa się
11-go listopada tzw. Parada Niepodległości.W tym dniu ulicami miasta w barwnym korowodzie paradują mieszkańcy.Za mieszkańcami zaś paraduje wszystko to co się rusza.Tak więc paradują i nasze piękne "wypucowane" miniaczki pośród innych aut i motocykli. Warto więc skorzystać z możliwości zaprezentowania swoich cacek tym bardziej,że paradę oklaskują długie i tłumne szpalery mieszkańców. Tyle wprowazdzenia.
Jęśli dobrze pamiętam to pojazdy formują szyk o godz, 10.00 na końcu ulicy Wałowej. Po czym następuje wymarsz z targu rybnego o godz,10,30. Jeśli będą chętni podam miejsce
i godzinę zbiórki na naszym forum.
Tak więc zachęcam wszystkich i proszę o potwierdzenie udziału,
11-go listopada tzw. Parada Niepodległości.W tym dniu ulicami miasta w barwnym korowodzie paradują mieszkańcy.Za mieszkańcami zaś paraduje wszystko to co się rusza.Tak więc paradują i nasze piękne "wypucowane" miniaczki pośród innych aut i motocykli. Warto więc skorzystać z możliwości zaprezentowania swoich cacek tym bardziej,że paradę oklaskują długie i tłumne szpalery mieszkańców. Tyle wprowazdzenia.
Jęśli dobrze pamiętam to pojazdy formują szyk o godz, 10.00 na końcu ulicy Wałowej. Po czym następuje wymarsz z targu rybnego o godz,10,30. Jeśli będą chętni podam miejsce
i godzinę zbiórki na naszym forum.
Tak więc zachęcam wszystkich i proszę o potwierdzenie udziału,
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
http://www.trojmiasto.pl/parada-niepodleglosci
dobrze by było stawić się max o 10:00 w miejscu rozpoczęcia parady czyli na ulicy Wałowej
chętni proszeni o dopisywanie do wątku i poinformowanie o tym minimaniaków nie mających dostępu do internetu
PS. w miarę możliwości prośba o zabranie ze sobą biało-czerwonej flagi do założenia na szybę auta - jeśli ktoś nie ma to przykładowa aukcja jest tu http://www.allegro.pl/item469127490_aut ... ratis.html
dobrze by było stawić się max o 10:00 w miejscu rozpoczęcia parady czyli na ulicy Wałowej
chętni proszeni o dopisywanie do wątku i poinformowanie o tym minimaniaków nie mających dostępu do internetu
PS. w miarę możliwości prośba o zabranie ze sobą biało-czerwonej flagi do założenia na szybę auta - jeśli ktoś nie ma to przykładowa aukcja jest tu http://www.allegro.pl/item469127490_aut ... ratis.html
- piekarz
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
to ja sie na to pisze, tylko miniaczka musze umyc z racji tego ze w gdansku jestem 'dopiero' od 4 lat i poruszam sie raczej po wrzeszczu czy moglibysmy sie spotkac jakos moze 9.40 gdzies na jakims parkingu w okolicach tej calej walowej?