MC - MINI CUP
Moderator: flapjck1
- macko
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: mini
- Kontakt:
Re: MC - MINI CUP
Marek,
My piszemy o nazwie imprezy, Ty od razu określasz jej charakter. To może być spójne, ale nie musi. Oczywiście, że nasza rywalizacja jest i będzie amatorska, bo nikt z uczestników nie ma licencji rajdowej czy wyścigowej. To że się napinamy to raczej chęć zdrowej rywalizacji, a nie udowadnianie sobie, że jesteśmy już nie wiadomo na jakim poziomie.
Spójrz na tą dyskusję wyłącznie pod kątem nadania nazwy imprezie. Natomiast o wyrzucaniu Amatorski z APMC nie słyszałem i nie wiem czemu miałoby to służyć.
maćko
My piszemy o nazwie imprezy, Ty od razu określasz jej charakter. To może być spójne, ale nie musi. Oczywiście, że nasza rywalizacja jest i będzie amatorska, bo nikt z uczestników nie ma licencji rajdowej czy wyścigowej. To że się napinamy to raczej chęć zdrowej rywalizacji, a nie udowadnianie sobie, że jesteśmy już nie wiadomo na jakim poziomie.
Spójrz na tą dyskusję wyłącznie pod kątem nadania nazwy imprezie. Natomiast o wyrzucaniu Amatorski z APMC nie słyszałem i nie wiem czemu miałoby to służyć.
maćko
maćko
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
dzięki, jeszcze takie coś klepnąłem
- Załączniki
-
- blabla.jpg (31.61 KiB) Przejrzano 3681 razy
- macko
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: mini
- Kontakt:
Dolne logo świetne do zrobienia naklejki z numerem startowym (co z resztą sugeruje) he he
maćko
maćko
maćko
- markfive
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Nie czuję się urażony, mój post jest głosem w dyskusji a każdy ma prawo do własnego zdania i krytyki.
Nazwa Mini Cup jest prosta i zrozumiała. Może być określeniem dla zmagań Nowych Mini przy ewentualnej kontynuacji APMC. Może też być nazwą dla nowej wspólnej formuły imprez. Od decyzji większości zależy czy będzie wybrana.
Co do zabierania zabawek to jak dobrze wszystkim wiadomo już co najmniej od dwu sezonów nie zajmuję się bezpośrednio organizacją APMC. W miarę swoich możliwości staram się jedynie pomagać w sprawach dotyczących regulaminu czy ustaleń tabel wyników i ich publikacji.
Cieszę się, że pojawia sie nowa grupa osób zaangażowanych w tworzenie lepszej jak dotychczas formuły naszych imprez.
Nazwa Mini Cup jest prosta i zrozumiała. Może być określeniem dla zmagań Nowych Mini przy ewentualnej kontynuacji APMC. Może też być nazwą dla nowej wspólnej formuły imprez. Od decyzji większości zależy czy będzie wybrana.
Co do zabierania zabawek to jak dobrze wszystkim wiadomo już co najmniej od dwu sezonów nie zajmuję się bezpośrednio organizacją APMC. W miarę swoich możliwości staram się jedynie pomagać w sprawach dotyczących regulaminu czy ustaleń tabel wyników i ich publikacji.
Cieszę się, że pojawia sie nowa grupa osób zaangażowanych w tworzenie lepszej jak dotychczas formuły naszych imprez.
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
markfive pisze:Cieszę się, że pojawia sie nowa grupa osób zaangażowanych w tworzenie lepszej jak dotychczas formuły naszych imprez.
innej Marku, innej
dziękuje Ci za udział w dyskusji i wyrażanie swoich poglądów i opinii.
jeśli chodzi o APMC "amatorski puchar mini classic" to nazwa musi zostać i zostanie!!!
a MINI Cap czy inna koza może zostać
niech bmw'owcy robią jak chcą
inna koza dobre dobre
a MINI Cap czy inna koza może zostać
niech bmw'owcy robią jak chcą
inna koza dobre dobre
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2010, 08:46 przez czestermo, łącznie zmieniany 1 raz.
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
- minigjj
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Wow super pomysł z tym cupem. Myślałem, że do końca wakacji nic się tu na forum nie będzie działo, a tu miła niespodzianka:) Na cały weekend nie dam rady przyjechać do Radomia, ale spróbuję w sobotę (czy nie za późno żeby się wpisać??
Z mojej strony nazwa MINI Cup jest super, a graficznie myślę powinna nawiązywać do innych materiałów marketingowych mini, żeby łatwiej było potem o sponsorów, tak myślę.
Z mojej strony nazwa MINI Cup jest super, a graficznie myślę powinna nawiązywać do innych materiałów marketingowych mini, żeby łatwiej było potem o sponsorów, tak myślę.
Pwr 106,6 KM @ 3974 rpm Tq 269,2 Nm @ 2047 rpm
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Oczywiscie ze nie jest za pozno! Przyjedz, przywitaj sie, zaplac i smigaj po torze! Wiecej szczegolow dotyczacych imprezy w watki "MRW 2010"
- minigjj
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
AleXander pisze:Oczywiscie ze nie jest za pozno! Przyjedz, przywitaj sie, zaplac i smigaj po torze! Wiecej szczegolow dotyczacych imprezy w watki "MRW 2010"
Dzięki! Jak ktoś jeszcze jedzie z Krk rano w sb to proszę o PW.
Pwr 106,6 KM @ 3974 rpm Tq 269,2 Nm @ 2047 rpm
- markfive
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Wyniki I eliminacji MINI CUP 4.09.2010
4 września 2010 w ramach MRW na torze kartingowym w Radomiu rozegrana została inauguracyjna 1 eliminacja rywalizacji nowych MINI. Robocza nazwa tej nowej formuły to MINI CUP
Wyniki
1. Jakub Jakubisiak 386,34 - był to również najlepszy wynik MRW (MINI CUP+APMC)
2. Rafał Adamkiewicz 396,35
3. Paweł Suchorzewski 400,07
4. Paweł Majcherkiewicz 406,76
5. Waldemar Pacewicz 414,77
6. Aleksander Kozłowski 416,33
7. Magdalena Porębska 455,26
To czy ta 1 elimnacja NEW MINI będzie jedyną i ostatnią w tym sezonie zależy od organizatorów tej nowej formuły.
18 września i 16 październik to dwie możliwości przyjazdu na Tor Kielce - SUPER OES
Uczestnictwo w tych imprezach wymaga jednak zdecydowania i dopilnowania bardzo krótkiego terminu zgłoszeń, natychmiast po ukazaniu się formularza na stronie Automobilklubu Kieleckiego
Pozdrawiam i życzę powodzenia w organizacji kolejnych imprez
Wyniki
1. Jakub Jakubisiak 386,34 - był to również najlepszy wynik MRW (MINI CUP+APMC)
2. Rafał Adamkiewicz 396,35
3. Paweł Suchorzewski 400,07
4. Paweł Majcherkiewicz 406,76
5. Waldemar Pacewicz 414,77
6. Aleksander Kozłowski 416,33
7. Magdalena Porębska 455,26
To czy ta 1 elimnacja NEW MINI będzie jedyną i ostatnią w tym sezonie zależy od organizatorów tej nowej formuły.
18 września i 16 październik to dwie możliwości przyjazdu na Tor Kielce - SUPER OES
Uczestnictwo w tych imprezach wymaga jednak zdecydowania i dopilnowania bardzo krótkiego terminu zgłoszeń, natychmiast po ukazaniu się formularza na stronie Automobilklubu Kieleckiego
Pozdrawiam i życzę powodzenia w organizacji kolejnych imprez
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Dziękuje Marku za wrzucenie wyników i sugestię.
po filmiki (on-board i z trybun) do zobaczenia TUTAJ
po filmiki (on-board i z trybun) do zobaczenia TUTAJ
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Panowie i Panie
Reanimacja! Na chwile obecna dzieki "uprzejmosci" organizatorow APMC uda sie podlaczyc pod dwie imprezy wiec musimy sie zorganizowac
Link do HARMONOGRAMU
W trakcie ustalania jest dodatkowa "pojezdzawka" <info soon>!
Pozdro i czekamy dalej na pomysly logo itp
Wszelkie uwagi/informacje/pomysly prosze na: minicup.pl@gmail.com
Reanimacja! Na chwile obecna dzieki "uprzejmosci" organizatorow APMC uda sie podlaczyc pod dwie imprezy wiec musimy sie zorganizowac
Link do HARMONOGRAMU
W trakcie ustalania jest dodatkowa "pojezdzawka" <info soon>!
Pozdro i czekamy dalej na pomysly logo itp
Wszelkie uwagi/informacje/pomysly prosze na: minicup.pl@gmail.com
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
AleXander pisze:W trakcie ustalania jest dodatkowa "pojezdzawka" <info soon>!
Aleeeek... a klasykiem będzie można przyjechać???
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
humin pisze:AleXander pisze:W trakcie ustalania jest dodatkowa "pojezdzawka" <info soon>!
Aleeeek... a klasykiem będzie można przyjechać???
jak sam temat wskazuje to nie jest miejsce gdzie klasyki są miło widziane! <hahahaha>
jak się coś wykluje to oczywiście, że będzie można przyjechać klasykiem (być może nie będzie to tylko impreza dla MINI) więc Andrzeju, odpowiedź brzmi OCZYWIŚCIE TAK!
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
dzięki
a tak w ogóle to jest jeszcze jedna impreza dla nowych MINI
http://www.forum.mini.org.pl/viewtopic.php?t=7633
choć [póki co] nie widać zainteresowania ze strony właścicieli
a tak w ogóle to jest jeszcze jedna impreza dla nowych MINI
http://www.forum.mini.org.pl/viewtopic.php?t=7633
choć [póki co] nie widać zainteresowania ze strony właścicieli