Centralna Polska - spotkania

Moderator: flapjck1

Awatar użytkownika
and
Klubowicz
Klubowicz
Posiadane auto: Mini Cooper 1.3 '91r
Kontakt:

Re: Centralna Polska - spotkania

Post autor: and »

sowa2008

A może Dobry człowiek pomoże lub kilku?

Post autor: sowa2008 »

Witam,
od zawsze wymarzyliśmy sobie aby do ślubu pojechac miniakami. Czy jest ktos chetny aby nam pomóc? może w ramach zlotu małego? ;) Slub w warszawie 10 sierpnia o 16. Z góry dziękuję za pomoc! Pozdrawiam ciepluchno
Awatar użytkownika
g00dMan
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Post autor: g00dMan »

O jakie mini chodzi? ;) klasyczne Mini czy obecnie produkowane MINI BMW?
sowa2008

Post autor: sowa2008 »

Nie ma różnicy :)
IceMan

Cotygodniowe spoty Warszawa

Post autor: IceMan »

Witam wszystkich!!!!

Wiem ze jestem nowy i może nie ode mnie powinna wychodzić taka inicjatywa ale mam znajomego który jest w celica clubie i co tydzień organizują sobie spoty zeby poprostu sie spotkać i porozmawiać.
Może i My moglibyśmy coś takiego zorganizować?! ( chyba ze takie spoty już istnieją i ja nic o tym nie wiem )

Fajnie by było raz w tygodniu wieczorową pora po ciężkiej pracy, tygodniu spotkać sie i porozmawiać, napić sie piwka.

Proponuje zeby osoby które są zainteresowane taka inicjatywa sie wpisywaly i proponowaly dzień, miejsce i godzinę spotkania...

Pozdrawiam...
Awatar użytkownika
and
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

Czasami się zjeżdżamy na Youngtimer Warsaw w czwartek lub niedzielę o 20. Wyszukaj sobie ich funpage na FB bo często godziny i miejsce się zmieniają. Poza tym są gokarty etc. - trzeba się dowiadywać:) Wczoraj widzieliśmy się na Vervie Street Racing. Zawsze możesz coś zaproponować. No i z tym piciem piwka na spocie to tak średnio.
raf
Nowy
Nowy
Posiadane auto:

Re: Cotygodniowe spoty Warszawa

Post autor: raf »

IceMan pisze:Witam wszystkich!!!!

Wiem ze jestem nowy i może nie ode mnie powinna wychodzić taka inicjatywa ale mam znajomego który jest w celica clubie i co tydzień organizują sobie spoty zeby poprostu sie spotkać i porozmawiać.
Może i My moglibyśmy coś takiego zorganizować?! ( chyba ze takie spoty już istnieją i ja nic o tym nie wiem )

Fajnie by było raz w tygodniu wieczorową pora po ciężkiej pracy, tygodniu spotkać sie i porozmawiać, napić sie piwka.

Proponuje zeby osoby które są zainteresowane taka inicjatywa sie wpisywaly i proponowaly dzień, miejsce i godzinę spotkania...

Pozdrawiam...
Witam co do Celicy to fakt mamy tak od lat nawet kiedys spotykalismy sie w BGC w forcie na Bemowie, i jak kupilem Miniaka to o tym samym pomyslalem ale nietety w tym watku ani nigdzie indziej nie znalalem takich informacji o jakis cyklicznych spotach w wawce, a szkoda fajnie jest na zywca obgadac pare spraw szczegolnie jak ktos jest swiezakiem w temacie autka :-) Chetnie sie pojawie jak bedzei sie cos dzialo w wawie.

RAf
IceMan

Ja proponuje spotykac się co czwartek w którymś z pubów. Posiedzieć porozmawiać, pośmiać się.

Później możemy wszyscy pojechać na Cargo.

Co Wy na to???
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Post autor: flapjck1 »

cargo? i co? bedziemy palic lacza?
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
SAMMMPŻ Rado
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: SAMMMPŻ Rado »

na Cargo to raczej palić cygara :mrgreen:
Leyland Mini Clubman
IceMan

Jak chcesz mozesz palic lacza jak to nazwales :mrgreen:

No nie wiem jak chcecie, ale widze ze nikt z forum nie jest zainteresowany takimi spotami tylko glupoty wypisuje.
Awatar użytkownika
and
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

IceMan pisze: Później możemy wszyscy pojechać na Cargo.
Co Wy na to???
Załączniki
Star-Trek-facepalm.jpg
Star-Trek-facepalm.jpg (12.77 KiB) Przejrzano 1023 razy
Awatar użytkownika
g00dMan
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Post autor: g00dMan »

Nie no pewnie 39 stron w temacie ALE nikt nie jest zainteresowany spotkaniami facepalm
Może posiedź trochę dłużej na forum a nie fochy strzelasz od razu? ;) Chłopaki tak tylko niegroźnie jaja sobie robią ;)
IceMan

No to powiem Wam, czapki z głów jak przez 39 stron nic nie umieliście ustalić facepalm

Fochów nie strzelam tylko próbuję coś ustalić, a u Was widze wszyscy zasiadają w loży szyderców :lol: i może przez to macie problem przez tyle stron coś ogarnąć :wink: BRAWO
IceMan

Tylko wiecie, nie strzelajcie fochów po tym poście :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2012, 16:49 przez IceMan, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany