Wjechałem AEM CAI i odrazu zamontowałem bo nie mogłem się powstrzymać

Jakby co to mogę odsprzedać za pół ceny heatshield od AEM bo mam już ten swój i nie będe go zmieniał, zwłaszcza, że to moja ma jakąś tam wentylację w postaci nacięć
Sam zestaw super, łatwy w montażu, taka trochę IKEA bo wszystko w kawałkach z instrukcjami (zamieszczę film na YT z recenzją i procesem instalacji). Fajnie, że ten dolot zachowuje seryjną rurę wlotową powietrza, tą ze zderzaka, a dodatkowo ciągnie ze scoop, z którego należy wyjąć plastry miodu. Jest dookoła uszczelka, wszystko fajnie spasowane, oczywiście bałem się o dostawanie się wody i wyczytałem z pół internetów ale nie zdarza się to, nawet w ulewach z dwóch powodów. Jeden to taki, że w zderzaku jest tam blacha taka w górę, która powoduje że woda się zatrzymuje i spływa w dół, a drugie to że nawet jak coś wkapnie to zapewne wyparuje zanim dojdzie dalej

Tak więc czas na testy
Jutro przychodzi jeszcze front pipe od millteka bo magnaflow mi się kończy za środkowym tłumikiem i jest przewężenie, a tak poleci 2.5 cala do kata. Na downpipe się chyba nie zdecyduje bo jednak chyba chcę mieć katalizator
a to ta osłona:
http://www.lohen.co.uk/shop/gen-2-mini/ ... l-i-detail