Trójmiasto - spotkania

Moderator: flapjck1

Filip

..

Post autor: Filip »

Pisac kto chetny na jakies spotkanie w gronie Miniaków.Można by gdzies sie spotkac pogadac porobic fotki zrobic przejazd ulicami trójmiasta albo na półwysep wyskoczyc ,pogoda sie juz robi coraz leprza wiec odpalajcie miniaki z zimowego snu.
Ja obecnie koncze powoli mojego drugiego Miniaka wiec przyjade na dwa xD
Awatar użytkownika
rona
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

spotkanie w najbliższy weekend, 17. lub 18 marca

Post autor: rona »

Hej, dzięki sidi. Cieszę się, że mamy szansę wreszcie z Wami się spotkać.

Mi szczęśliwie na spotkanie 3miejskich minikowców pasuje najbliższy weekend, zarówno w sobotę i niedzielę. Mam nadzieję, że huminkom uda się wyrwać na chwilę.

Ja podłączę się pod te mniej kosztowne atrakcje, typu dobra kawa, ale podjechać mogę, gdzie zechcecie. Postaram się przyjechać z Olką.
* IMM TRÓJMIASTO *
-------------------------------
póki co... VII ZLOT MINI TRÓJMIASTO ! ! !
Bliżej morze być nie może ! ! !
Awatar użytkownika
humin
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Re: Trójmiasto - spotkania

Post autor: humin »

elo elo,
ja mam zajęcia w weekend ale po 17 jestem wolny
mamy do pogadania więc zapraszamy do siebie na Ogarną :D
Filip

...

I wkoncu trójmiasto zaczyna cos organizowac :) to piszcie kiedy co ja tez chetnie wpadne
Awatar użytkownika
mikiV8
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto: Mini Morris 1973 998cc - w trakcie remontu

Propozycja

Post autor: mikiV8 »

Witam! :grin:

Rozejrzałem się troszeczkę, co i jak:
- KartCenter jest otwarty od ostatniej soboty, więc można przyjeżdżać. Niestety, z tego co się dowiadywałem, to w sobotę jest już jakaś rezerwacja między 16.00-17.00 oraz 19.00-19.30. Niedziela jest jak na razie wolna.
- Paintball też jest fajną opcją, ale z tego co wyczytałem, to potrzebna jest grupa min. 15 osób. W gruncie rzeczy, to nawet zaleta - gra staje się ciekawsza, ale myślę że ciężko byłoby ogarnąć u nas tak dużą grupę, szczególnie że przedstawicielki płci pięknej pewno odmówiłyby wzięcia w tym udziału :razz:
- No i minusem tych dwóch eventów, jest też to, że wymagają one wydania jakiejś tam, wcale nie małej gotówki :roll:

Ale:
Jest też opcja, którą zaproponował dziś mac_kaw i która bardzo mi się spodobała - opcja niskobudżetowa, ciekawa i bardziej z charakteru "zlotowa" :grin: : a może by tak, zrobić małego tripa krajoznawczego po okolicach Trójmiasta (gdzie - to już do ustalenia :wink: Można lecieć w stronę Żuław Wiślanych, Kościerzyny, okolice Helu - do wyboru, do koloru :grin: ), a następnie zakończyć to wspólnym grillem/ogniskiem? Myślę, że byłaby to całkiem fajna opcja, także z uwagi na możliwość integracji grupy i mnóstwo czasu, aby sobie pogadać, a także wreszcie jakiejś odskoczni od ostatnich spotkań, które były wyłącznie gokartami/rajdami/zlotami i gdzie w gruncie rzeczy, nie było za bardzo czasu aby na spokojnie sobie posiedzieć :smile: Widziałem też, w postach z poprzednich lat, że podobne wyjście były już organizowane i nawet fajnie to wyszło :grin:

Więc, kto byłby chętny na wiosenny, miniakowy chill out? :grin:

Pozdrawiam

Mikołaj[center][/center]
Filip

...

Jestem Zaaaa ,czekam na wasze decyzje
Awatar użytkownika
drszajba
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: drszajba »

też chętnie bym się spotkał, aktualnie niestety nie mam miniacza, ale jak by był jakiś plan to chętnie się podłączę. Nie wiem jak ten weekend, czy dam radę. Ewentualnie jak by był jakieś wypad po kaszebści to musiałbym się z kimś zabrać (ja i dziewczyna to w sumie 2 osoby by były) jakbym nie miał innego środka transportu
wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer ? Ja, Beierhund das Oder die Flieperwaldt gersput!
Awatar użytkownika
g00dMan
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Re: Propozycja

Post autor: g00dMan »

mikiV8 pisze:Witam! :grin:
- Paintball też jest fajną opcją, ale z tego co wyczytałem, to potrzebna jest grupa min. 15 osób. W gruncie rzeczy, to nawet zaleta - gra staje się ciekawsza, ale myślę że ciężko byłoby ogarnąć u nas tak dużą grupę, szczególnie że przedstawicielki płci pięknej pewno odmówiłyby wzięcia w tym udziału :razz:

Imho niekoniecznie ;) Byłem tam właśnie w takiej większej grupie (około 15-18 osób) i owszem było fajnie ale ostatecznie okazało się, że jednak to za dużo i było ciasno.

Jak część ludzi wykruszyła się i zostało nas 10 lub 8 osób to było o niebo lepiej ;) Wyszło na to, że drużyny po 4-5 graczy to takie optimum i najwygodniej w tedy się grało.
Płonita

Post autor: Płonita »

może paintball, ale elektroniczny...?
http://www.rearena.pl/
Awatar użytkownika
BeMoL
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: MINI Cooper S Cabrio

Post autor: BeMoL »

chętnie również bym sie wybrał na jakieś spotkanie i poznał w końcu minimaniaków z trójmiasta i okolic - niestety jeszcze nie moim Mini, bo nie skończony ale
mam drugie mini-autko Smarcika - gabarytowo chyba sie nada :mrgreen:
Czekam na konkretny termin - najbliższy weekend u mnie niestety odpada ale następny już nie :wink:
Awatar użytkownika
mikiV8
Wiarus
Wiarus

Dobra. Należałoby w końcu coś ogarnąć, bo jak na razie ciężko to idzie :???:
Ja mogę załatwić jakąś rezerwację, czy coś w tym stylu, ale najpierw musimy dojść do wniosku, co w końcu robimy :wink:

Ja osobiście, z racji debetu na koncie, byłbym za opcją wycieczki i grilla, ale jak większość wybierze paintball, to też się dopasuję :wink:

Pozdrawiam

Mikołaj

PS W końcu założyłem sobie dwa tygodnie temu Facebooka (swoją drogą, muszę Was teraz poznajdywać i pododawać :razz: ) i mam pytanko: mamy zrobioną na Fb jakąś grupę w stylu "Mini-trójmiejscy" czy coś takiego? Jeśli tak, to prosiłbym o dodanie mnie do niej, a jeśli nie, to może warto coś takiego zrobić? Myślę, że łatwiej byłoby się wtedy zgadywać między sobą, a i nie zaśmiecalibyśmy forumowego wątku :wink:
Awatar użytkownika
g00dMan
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Post autor: g00dMan »

Jakie tam zaśmiecanie :P od tego ten topic jest aby się ustawiać :P

Skoro nie możemy się dograć to może ustalimy tylko godzinę, dzień i wstępne miejsce spotkania (jakiś parking?) i tam na miejscu na spontanie ustalimy wspólnie gdzie idziemy/jedziemy?
Awatar użytkownika
gliwacz
Nowy
Nowy
Posiadane auto: MINI Seven Cooper S F56

Post autor: gliwacz »

Ja trochę zaśmiecę :) mam sprawę nie związaną z najbliższym spotkaniem (w którym jeśli czas pozwoli bardzo chętnie wezmę udział), mianowicie potrzebuję kontakt do osoby z trójmiasta posiadającej ONE'a bądź Cooper'a R56. Bardzo proszę o kontakt artur.gliwa@mini-zdunek.pl bądź 883 317 500.
Pozdrówki
Awatar użytkownika
mikiV8
Wiarus
Wiarus

To może standardowo, pod halą Olivia w sobotę o 13.00?
Ostatnio zmieniony 15 mar 2012, 22:58 przez mikiV8, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
gliwacz
Nowy
Nowy
Posiadane auto: MINI Seven Cooper S F56

Post autor: gliwacz »

nie ma nikogo z cooper'em albo one'em R56? potrzebuję kontakt, sprawa jest dla mnie ważna a dla posiadacza takie auta na pewno ciekawa...
Zablokowany