MCS R56 Bezpieczniki pod maska
MCS R56 Bezpieczniki pod maska
Czy ktos zwa rozgryzal temat bezpiecznikow i przekaznikow znajdujacych sie pod maska?
Chodzi mi o to czy powinny byc wpiete wszedzie tam gdzie jest narysowane jakie powinny byc?
Wysylam moja rozpiske i np. mam wpiety bezpiecznik 5tke w miejsce F6 a na rozpisce pisze, ze powinno byc puste tak samo z przekaznikami R2 mam puste i pare innych.
Ogolnie cos mi tu nie gra...
Co jesli dokupie i wepne brakujace bezpieczniki i przekazniki calej tej ukladanki?
Z gory dzieki za pomoc
Chodzi mi o to czy powinny byc wpiete wszedzie tam gdzie jest narysowane jakie powinny byc?
Wysylam moja rozpiske i np. mam wpiety bezpiecznik 5tke w miejsce F6 a na rozpisce pisze, ze powinno byc puste tak samo z przekaznikami R2 mam puste i pare innych.
Ogolnie cos mi tu nie gra...
Co jesli dokupie i wepne brakujace bezpieczniki i przekazniki calej tej ukladanki?
Z gory dzieki za pomoc
- Załączniki
-
- 20120820_191836.jpg (101.83 KiB) Przejrzano 1422 razy
- bob.dsk
- Wiarus
- Posiadane auto: A45 AMG
Re: MCS R56 Bezpieczniki pod maska
Chyba już sobie sam odpowiedziałeś na to pytanie ?

Być może jak wepniesz wszystkie to wysunał się skrzydła i trzeba uważać żeby sam nie odleciałOlo pisze:Proszę bardzo:
tylko pamietaj, ze w zaleznosci od wysposazenia samochodu mozesz miec nie wszystkie do wpiecia

R56 239km 342nm
W tym wypadku raczej nie bo nie mam wszystkiego wpientego a tego co jest puste to mam np
skrzydla sie nie wysunely moze jak dojde do 250 koni to sie wysuna bo pewnie przyczyna jest jeszcze za mala predkosc co daje mala sile nosna ;p

Przecież dwa posty niżej odpowiedziałeś ze nie wszystko musi być wpięte w zależności od wersji!! Zaniki pamięci czy z kosmosu?? skoro nic nie powinno być w f6 to go wyciągnij chyba ze masz jakiś po wypadek i klapkę z innego samochodu ale raczej go tam nie powinno być, a skoro R2 nie masz i jeździ, wszystko działa to o co kaman? Jak spać nie możesz to kup sobie przekaźnik
Auto bez crasch testow, ale kupione z francji wiec klapke ktos mogl podmienic.
Dobra koniec tematu bo nawet w ASO nie potrafia pomoc
Dobra koniec tematu bo nawet w ASO nie potrafia pomoc

odgrzewam bo odnośnie bezpieczników
szukam bezpiecznika od pompy paliwa, pomożecie zlokalizowac?
MCS r56
pozdrawiam
szukam bezpiecznika od pompy paliwa, pomożecie zlokalizowac?
MCS r56
pozdrawiam
-
- Wiarus
- Posiadane auto: był Cooper S R53 Aero LPG
- Kontakt:
ale nie wiesz gdzie jest czy jaki kupić ?
dla wprawnego to chwila, ja nie moglem znalezc :/
dziękuję Ci bardzo za pomoc!
dziękuję Ci bardzo za pomoc!