BMW Mini Cooper - wymiana nawigacji na zegar

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

Urszula

BMW Mini Cooper - wymiana nawigacji na zegar

Post autor: Urszula »

czy można wywalić nawigację i zamontować w tym miejscu zegar, który tam jest w wersjach bez nawigacji?
Urszula

Re: BMW Mini Cooper - wymiana nawigacji na zegar

od razu zapytam, czy można w w Mini poliftingowym wymienić całą deskę rozdzielczą - tę z jednym zegarem nad kierownicą, na tę z dwoma zegarami. Trochę głupio mi pytać, ale nie mogę tego nigdzie znaleźć.
speedfight

Post autor: speedfight »

można, wszystko można tylko czy się opłaca... bo często jest tak że taniej wyjdzie kupic auto już z tymi zegarami.
Urszula

Orientujesz się może ile to może kosztować?
Awatar użytkownika
Bzyq
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: MC R50

Post autor: Bzyq »

czy można wywalić nawigację i zamontować w tym miejscu zegar, który tam jest w wersjach bez nawigacji?
od razu zapytam, czy można w w Mini poliftingowym wymienić całą deskę rozdzielczą - tę z jednym zegarem nad kierownicą, na tę z dwoma zegarami.
To jak w końcu chcesz zrobić? Dwa zegary w kolumnie kierownicy masz wtedy gdy jest nawigacja. Skoro chcesz wywalić nawigację i wstawić tam prędkościomierz to po co Ci w kolumnie kierownicy dwa zegary? No chyba, że chcesz mieć dwa prędkościomierze lub dwa obrotomierze...
Bzyku
Urszula

tak chcę mieć - nad kierownicą dwa zegary + duży zegar nad radiem (z trzema tarczami - nie wiem co tam jest). Niektórzy w tej wersji deski mają w tym miejscu tego zegara nawigację - brzydka i mi niepotrzebna.
Załączniki
001.jpg
001.jpg (74.95 KiB) Przejrzano 1734 razy
Olo

Post autor: Olo »

Fakt nawigacja w Mini to lipa. Nowy R56 ten ostatni po lifcie ma sens posiadania Navi bo jest to navi z bmw i dziala nawet ok. Ale wzniejszy jest system medialny niz nawigacja.

Poszukaj wskaznikow na allegro.
MINI_NAV_GARAGE

Post autor: MINI_NAV_GARAGE »

Można to zrobić , jak znajdziesz na Allegro co cię interesuje mozemy zamontować
ODPOWIEDZ