New MINI BeMoL z kaszub
- BeMoL
- Super użytkownik
- Posiadane auto: MINI Cooper S Cabrio
New MINI BeMoL z kaszub
Witam
Przedstawiam Wam naszego nowego członka rodziny
- BMW MINI COOPER 2006r R56
Jest to drugie Mini jakie mamy w rodzinie po starszym Austinie
Autko zostało kupione od pierwszego właściciela z Torunia dla mojej mamy - która ku mojemu zdumieniu uparła się tylko i wyłącznie na Coopera. Z czego ja oczywiście cieszę się najbardziej i korzystam z niego kiedy tylko się da. Tym bardziej, że mój Austin jest wciąż w odbudowie
Do zobaczenia na zlocie
- Załączniki
-
- 3.jpg (44.91 KiB) Przejrzano 1090 razy
-
- 2.jpg (44.68 KiB) Przejrzano 1090 razy
-
- 1.jpg (45.55 KiB) Przejrzano 1090 razy
- BeMoL
- Super użytkownik
Re: New MINI BeMoL z kaszub
Co do tablicy IKONA - to nawet świetnie się zgrało z Miniaczkiem bo całkiem do niego pasuje - jednak nosi taką tablicę zupełnie z innego powodu - tak się nazywa koń poprzedniej właścicielki
Beka co
Beka co
- Załączniki
-
- 5.jpg (44.76 KiB) Przejrzano 1086 razy
-
- 4.jpg (39.71 KiB) Przejrzano 1086 razy
- BeMoL
- Super użytkownik
Re: New MINI BeMoL z kaszub
Ogólnie muszę Wam powiedzieć, że pierwszy raz w życiu jechałem Mini nowej generacji i to właśnie naszym.
Zawsze miałem mieszane uczucia co do wprowadzania nowych modeli takich właśnie "ikon" jak następcę Garbusa, Fiata 500 czy też MINI.
Ale jestem zaskoczony tak bardzo - że sam siebie zaskoczyłem jak zrobiono to auto i to jak fenomenalnie się to auto prowadzi. Nie wyobrażam sobie jak musi się jeździć wersją "S" - bo nawet ten z mocą 120KM radzi sobie wzorowo.
Najbardziej podoba mi się to - że zachowano takiego ducha starego MINI - i że wciąż prowokuje do szybkiej jazdy
Zawsze miałem mieszane uczucia co do wprowadzania nowych modeli takich właśnie "ikon" jak następcę Garbusa, Fiata 500 czy też MINI.
Ale jestem zaskoczony tak bardzo - że sam siebie zaskoczyłem jak zrobiono to auto i to jak fenomenalnie się to auto prowadzi. Nie wyobrażam sobie jak musi się jeździć wersją "S" - bo nawet ten z mocą 120KM radzi sobie wzorowo.
Najbardziej podoba mi się to - że zachowano takiego ducha starego MINI - i że wciąż prowokuje do szybkiej jazdy
Ostatnio zmieniony 30 sie 2012, 18:51 przez BeMoL, łącznie zmieniany 1 raz.