Galeria naszych mini - nowy dział na Forum
Moderator: flapjck1
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
Galeria naszych mini - nowy dział na Forum
Czytająć posta Maćko,
przyponiałem sobie że bardzo brakuje mi na naszym forum działu "Galeria Naszych Mini",
odwiedzam regularnie forum www.youngtimer.pl i tam dział o podobnym tytule jest bardzo popularny,
ludzie prezentują swoję auta wraz z opisem, a potem toczy się dyskusja na temat prezentowanych modeli
przyponiałem sobie że bardzo brakuje mi na naszym forum działu "Galeria Naszych Mini",
odwiedzam regularnie forum www.youngtimer.pl i tam dział o podobnym tytule jest bardzo popularny,
ludzie prezentują swoję auta wraz z opisem, a potem toczy się dyskusja na temat prezentowanych modeli
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Re: Galeria naszych mini - nowy dział na Forum
ja jestem za oddzielną galerią... czyli wyrażam zainteresowanie :p
ja tam na galerie z miniakami moge patrzec godzinami, zreszta czesto szperam sobie w necie i szukam ciekawie zrobionych miniakow
jak by bylo cos takiego to zapewne wstawil bym tam fotki mojeko Kajtka
jak by bylo cos takiego to zapewne wstawil bym tam fotki mojeko Kajtka
- Beny
- Super użytkownik
Ulver, maksymalne dyskusje o mini to maksymalne dyskusje a galeria naszych mini to galeria i to są dwie różne sprawy, a w twoim poście widać defetystyczne podejście
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
pamiętam ze juz były plany robienia takich profili na stronie jakoś nie wypaliło (ja przesłałem foty i opis swojego)
ale myślę ze jak Beny napisał wzorem z youngtimer.pl byłby to dobry pomysł umieszczenia takiego działu jak "moje mini" gdzie w osobnych wątkach każdy kto chce prezentuje swoje mini
ale myślę ze jak Beny napisał wzorem z youngtimer.pl byłby to dobry pomysł umieszczenia takiego działu jak "moje mini" gdzie w osobnych wątkach każdy kto chce prezentuje swoje mini
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
- Beny
- Super użytkownik
Witek,
myślę że osobny dział na forum, zamiast galerii to możliwośc dyskusji i mnie roboty dla ciebie z umieszczaniem każdego auta na stronie
myślę że osobny dział na forum, zamiast galerii to możliwośc dyskusji i mnie roboty dla ciebie z umieszczaniem każdego auta na stronie
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
Moim zdaniem to jest świetny pomysł, powinien byc taki dział. Może byśmy się poznawali na drodze po wyglądzie auta. Jeżdżąc po wawie widziałem ostatnio sporo miniaków i nie mam pojęcia kto nimi jeździ, może to wypali. Beny ruszaj z pomysłem i wklej adres do przesyłania fotek. A ja, jak spotkam tym razem kogoś kogo nie znam polecę mu aby umieścił swoje mini na stronie podając mu adres e-mail.
nie nie nie motox
forum polegac bedzie na tym ze sam umieszczasz fotki i opis swojego mini w watku o swoim mini
tak jak to jest na youngtimer
forum polegac bedzie na tym ze sam umieszczasz fotki i opis swojego mini w watku o swoim mini
tak jak to jest na youngtimer
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
jak są chętni aby się obnażać...to czemu nie....