Mini ślub 13 października Katowice

Wszelkie sprawy dotyczące zlotów, spotkań i innych ustaleń istotnych dla naszej MINI społeczności.

Moderator: flapjck1

Awatar użytkownika
Yazek
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: MC R55

Mini ślub 13 października Katowice

Post autor: Yazek »

Witajcie:)
Tak się jakoś poskładało, że czas wziąć ślub, spora część wie jak to jest, reszta się pewnie kiedyś przekona.
W związku z tym zwracamy się do Was z prośbą.
Jeżeli macie wolne popołudnie 13go października...
Msza rozpoczyna się o 16 w Bazylice w Katowicach Panewnikach (u Franciszkanów - ul. Panewnicka), więc pewnie o 17 się skończy (miejmy nadzieje pomyślnie;))+ opóźnienie, czyli ok 17:30 przejedziemy z Bazyliki na ulicę Kościuszki w Katowicach.
Będzie nam niezwykle miło, jeśli na odcinku tych kilku kilometrów potowarzyszy nam Mini Ekipa:)

Karolina i Jacek

PS... a ciągnąc temat dalej, może ktoś pozwoli nam przejechać tą trasę w Klasyku:)?
Yazek
Karoli i Adi
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Re: Mini ślub 13 października Katowice

Post autor: Karoli i Adi »

Cz!

Jacek - no się mówi i się robi !!!
Jasne, że będziemy, będę namawiał tych co rzadko siedzą na forum, wystarczy parę telefonów i podejrzewam, że zbierze się ekipa. Podzielmy się tak Ty zamawiasz pogodę a ja załatwiam Mini i MINI :)

My też naszym jechaliśmy do ślubu, wyjąłem siedzenie pasażera co by to wielkie coś / tren czy jakoś tak / zmieściło się z przodu zaś Żonka wygodnie siedziała na tylnym siedzeniu. Siedzenia dodatkowo obłożone białym / jakimś niewiadomej maści / materiałem wyglądały zajeb..

Zatem jak tylko nasz / hi hi mojej Żony / Classic będzie na kołach - bo chciałem prostować i polerować felgi, zakładać nowe gumy - to proszę bardzo. Obiecacie nam tylko, że zawsze będziecie szczęśliwi, uśmiechnięci i że nigdy nie opuścicie klubu :) i Classic jest Wasz na tą wyjątkową uroczystość !

Pozdro..
Adi
Mini Morris British Open Classic - S7 MINI
MINI Cooper - S8 MINI
KTM Super Duke 1290 R - S1 RACE
Awatar użytkownika
Yazek
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: MC R55

Re: Mini ślub 13 października Katowice

Post autor: Yazek »

Karoli i Adi pisze:Cz!

Jacek - no się mówi i się robi !!!
Jasne, że będziemy, będę namawiał tych co rzadko siedzą na forum, wystarczy parę telefonów i podejrzewam, że zbierze się ekipa. Podzielmy się tak Ty zamawiasz pogodę a ja załatwiam Mini i MINI :)
Tak jest:)! juz od dawna nad tym pracuję;)!
Karoli i Adi pisze: Zatem jak tylko nasz / hi hi mojej Żony / Classic będzie na kołach - bo chciałem prostować i polerować felgi, zakładać nowe gumy - to proszę bardzo. Obiecacie nam tylko, że zawsze będziecie szczęśliwi, uśmiechnięci i że nigdy nie opuścicie klubu :) i Classic jest Wasz na tą wyjątkową uroczystość !

Pozdro..
Adi
My zawsze jesteśmy uśmiechnięciu szczególnie bardzo w czasie spotów i zlotów MiNi;) Dzięki Adi.
W takim razie niebawem się odezwiemy telefonicznie:)
Yazek
ODPOWIEDZ