wydech

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

Anonymusek

Re: wydech

Post autor: Anonymusek »

No widzisz Olo, a może już z dwudziestu chłopa zrobiło tak jak radziłeś kilka postów wyżej http://forum.mini.org.pl/templates/subS ... /icon6.gif
Olo

Post autor: Olo »

Jesli zrobilo to to pretensje do producentow lakierow w sprayu :) jesli lakier bedzie dobry wyjdzie super. Mozna kupic przeciez w puszce i do pistoletu nalac ale trzeba dodac utwardzacza i rozcienczalnika ale to zostawiam juz tym co mieli doczeynienia z pryskaniem pistoletem.

Chodzi o to ze te w puszkach sa tragiczne, kupilem kilku producentow i ten sam syf..

Wole pisac i ostrzec
venomenon

Post autor: venomenon »

Panowie i Panie! Chciałbym, żeby wydech w moim aucie brzmiał trochę bardziej rasowo. Czy są jakieś sposoby, jak np. wycięcie tłumika środkowego lub coś jak "one ball mod" w R53, na zmianę brzmienia wydechu, czy w grę wchodzi tylko wymiana na jakąś wersję sportową?
Co myślicie o dedykowanych wydechach ULTER SPORT? Mam na oku takie coś - wydech
Brennt
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Post autor: Brennt »

ja jezdze bez tlumika srodkowego i nie widze roznicy :)
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
IceMan

Post autor: IceMan »

Ja robiłem wydech w firmie El- Tec i co jest dla mnie ważne przy spokojnej jeździe jest naprawdę cicho, a jak zaczynam dawać ostrzej to dźwięk robi sie rasowy i jak spada z obrotów to bardzo fajnie strzela :mrgreen:
Brennt
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Post autor: Brennt »

ale ty masz Ske a nie r50 :)
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
ODPOWIEDZ