2 kwestie: 1)Wymiana plynu chlodniczego 2)gasnica?
2 kwestie: 1)Wymiana plynu chlodniczego 2)gasnica?
witam serdecznie to znowu ja:P mam pytanko musze wymienic plyn na zime chlodniczy i pytanko czy dostep jest latwy i czy jest korek do spuszczania plynu w MC R50??? jesli tak to gdzie a jak nie to czym spuscic? a druga sprawa ktora mnie juz troszke drazni to miejsce na gasnice gdzie powinno byc orginalnie??? bo woze w bagazniku ale czasami ja slysze jak puka bo mam ja tak tylko przywiazana do chaczykow z podlogi. dzieki za odpowiedz z gory i sorry jesli cos nie tak:]
-
- Wiarus
- Posiadane auto:
Re: 2 kwestie: 1)Wymiana plynu chlodniczego 2)gasnica?
eeee :p ja tez woze w bagazniku i nie bardzo wiem, gdzie mialaby byc.
w mercedesach jest chyba pod fotelem 

There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
-
- Nowy
- Posiadane auto:
u mnie jest w bagazniku - chyba byla tam od zawsze.. acha i tez puka
ale wtedy daje glosniej muzyke

pozdrav
-
- Klubowicz
- Posiadane auto:
wymina płynu
Witam,wymieniałem wczoraj R-50 2004.odkręciłem płytę pod silnikiem i nie znalazłem korka więc zdjąłem wąż z chłodnicy.troszkę trwa odpowietrzanie układu.
-
- Klubowicz
- Posiadane auto:
wymina płynu
Hej 5.5l
ja mam włożoną w schowek po prawej stronie tam wystaje taki drut gwintowany do którego domontowałem uchwyt i gaśnica sie trzyma i nie lata i nie puka troszke wystaje ale zajmuje mniej niż by leżała na podłodze bagażnika
a o wielkość bagażnika trzeba dbać
no bo przecież już nie raz było mówione że to bagażnik na damską torebkę bo nawet Krzynka bro sie nie zmieści:P