!!RABKA - propozycja zlotu!!
Moderator: flapjck1
Re: !!RABKA - propozycja zlotu!!
Nieprawda !! rozmawiałem z Gustlikiem właśnie i twierdzi, że w tym samym czasie lecą z misją do Afganistanu o ile Szarik wyzdrowieje.
- Wojtello
- Wiarus
- Posiadane auto:
- Kontakt:
UWAGA UWAGA !!
Szokująca wiadomość z ostatniej chwili!! Klub stawia ognisko wszystkim klubowiczom, którzy mają opłaconą składkę za bierzący rok!!
Obecnie cena wyjazdu dla w.w. klubowiczów wynosi 120zł !!!
Stan na chwilę obecną : 18 osób .... i ciągle rośnie
Szokująca wiadomość z ostatniej chwili!! Klub stawia ognisko wszystkim klubowiczom, którzy mają opłaconą składkę za bierzący rok!!
Obecnie cena wyjazdu dla w.w. klubowiczów wynosi 120zł !!!
Stan na chwilę obecną : 18 osób .... i ciągle rośnie
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
nie byłem na ostatnim WZ! ale nie obiło mi się o uszy aby była uchwała o podziale klubowej kasy np na dofinansowanie Tej imprezy
Witam
Może klub "wyprodukuje"dodatkowe naklejki do kart członkowskich, jeśli ma za dużo pieniążków.Parę osób do tej pory ich nie dostało!!!!!!!!
Może klub "wyprodukuje"dodatkowe naklejki do kart członkowskich, jeśli ma za dużo pieniążków.Parę osób do tej pory ich nie dostało!!!!!!!!
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
monsterk pisze:nie byłem na ostatnim WZ! ale nie obiło mi się o uszy aby była uchwała o podziale klubowej kasy np na dofinansowanie Tej imprezy
prosze, poczytaj statut klubu, ja z jego lektury wywnioskowałem że tego typu decyzja jest w gestii zarządu a nie walnego
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
- Beny
- Super użytkownik
paweł radzikowski pisze:Witam
nie ma potrzeby niczego "wyprodukować", ponieważ naklejka są na stanie, za ich brak na waszych kartach odpowiadam tylko i wyłacznie ja, ponieważ naklejki są u mnie w ... szufladzie obok biurka, tam gdzie mi sie to udało dostarczyłem osobiście, za tydzień będę w stolicy to zawdzonię do kogoś i przekazę odpowiednią ilość.... aha wiem że to zbyt późno, ale lepiej późno niż ....
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
Heh Beny wszyscy w ostatnich dniach studiują ten statut
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Beny pisze:paweł radzikowski pisze:Witam
nie ma potrzeby niczego "wyprodukować", ponieważ naklejka są na stanie, za ich brak na waszych kartach odpowiadam tylko i wyłacznie ja, ponieważ naklejki są u mnie w ... szufladzie obok biurka, tam gdzie mi sie to udało dostarczyłem osobiście, za tydzień będę w stolicy to zawdzonię do kogoś i przekazę odpowiednią ilość.... aha wiem że to zbyt późno, ale lepiej późno niż ....
to nie jest śmieszne
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Szokująca wiadomośc
W przededniu wyborów administracyjnych , kazdy z nas (jezeli będzie głosował ) ma swojego kandydata. Nigdy nie myślałem , że w NASZE grono, ludzi zakochanych w MINIAKACH wkradnie sie polityka . A jednak ona zawsze znajdzie swoje poletko , które będzie uprawiała . Bo jak nie nazwać inaczej jak " kiełbasą wyborczą " zachowanie NASZEGO Zarządu ,który ponoć w/g słów jednego z członków? MK nagle chce dofinansować Zlot w RABCE .Jak nalezy rozumieć postanowienie Zarządu o odwołaniu WZ ? Czy było uzasadnie tej decyzji? Jestem przekonany , że każdy rozsądny klubowicz , który będzie na Zlocie w RABCE za nim wbjie patyk w ( tą- tę ) kiełbasę chwile się zastanowi. LUUUDZIEEEE nie stać Was na "KILO ZWYCZAJNEJ" . Przeciez Wy jedziecie tam odpocząć , pogadać o NASZYCH sprawach i wywalic parę BROWCÓW . Po jasną cholerę Wam KIE?BASA .
PROSZ? ZARZ?D O UZASADNIENIE DECYZJI O DOFINANSOWANIU .
P.S. Zyczę Wam z całego serca fajnej i miłej zabawy . Naprawdę nie mogę być.Brak czasu .Może kiedyś?
KOCHAM GÓRY zawsze na kolonie jezdziłem do Murzasihla albo do Raby Wyżnej .Tak było w latach
1965-68 i pózniej z własnymi dziećmi , ale kto to z Was pamięta. Bawcie sie dobrze .
Andrzej Szymanski
PROSZ? ZARZ?D O UZASADNIENIE DECYZJI O DOFINANSOWANIU .
P.S. Zyczę Wam z całego serca fajnej i miłej zabawy . Naprawdę nie mogę być.Brak czasu .Może kiedyś?
KOCHAM GÓRY zawsze na kolonie jezdziłem do Murzasihla albo do Raby Wyżnej .Tak było w latach
1965-68 i pózniej z własnymi dziećmi , ale kto to z Was pamięta. Bawcie sie dobrze .
Andrzej Szymanski
Jak nie ma dofinansowania zlotów dla klubowiczów to jest źle a teraz jak cos jest to tez jest źle??
Poza tym wybory do MKP są w przyszłym roku wiec "kiełbasa wyborcza" zdąży jeszcze spleśnieć!!
Co wam nie pasuje w tej dopłacie za ognisko, bo tego nie mogę zrozumieć??
Uzasadnienie jest takie, ze klub chciał żeby w końcu coś było na plus dla klubowiczów!!
Ale spotyka się to z atakiem.
A dlaczego WZ został przeniesiony??
Miał być 18listopada nikt nawet nie kiwną palcem żeby pojechać i załatwić jakąś salkę (nikt nie miał czasu i chyba ochoty jechać do ?odzi czy Bełchatowa)
Grudzień to jest czas, w którym nie ma sensu WZ
tak wiec jest styczeń
Poza tym wybory do MKP są w przyszłym roku wiec "kiełbasa wyborcza" zdąży jeszcze spleśnieć!!
Co wam nie pasuje w tej dopłacie za ognisko, bo tego nie mogę zrozumieć??
Uzasadnienie jest takie, ze klub chciał żeby w końcu coś było na plus dla klubowiczów!!
Ale spotyka się to z atakiem.
A dlaczego WZ został przeniesiony??
Miał być 18listopada nikt nawet nie kiwną palcem żeby pojechać i załatwić jakąś salkę (nikt nie miał czasu i chyba ochoty jechać do ?odzi czy Bełchatowa)
Grudzień to jest czas, w którym nie ma sensu WZ
tak wiec jest styczeń
- Beny
- Super użytkownik
Andrzeju,
dlaczego piszesz że Zarząd odwołał Walne Zebranie?? Przecież to nieprawda !!!!
Członkowie Zarządu konsultowali z klubowiczami telefonicznie termin walnego i staneło na tym że lepiej będzie zrobić je w styczniu.
Styczeń jest lepszy z kilku powodów:
1. nie zdążymy przygotować wszystkiego na walne (papierologia)
2. w styczniu będziemy już znać terminy pucharu mini co pozwoli zaplanować puchar i zlot w radomiu
3. mam nadzieję że będzie kilka propozycji zorganizowania zlotu majowego i będziemy mogli wybrać najlepszą, choć ja osobiście widzę że wielkopolska wykonała pewną pracę i szkoda byłoby ją zmarnować
no więc walne będzie w styczniu a dofinansowanie zlotu w rabce też będzie i napewno w przyszłym roku klub wesprze zlot majowy najmocniej jak się da (może w końcu kupimy do klubu jakiś przęt przydatny na zlotach - walkie-talkie, megafon itp.)
dlaczego piszesz że Zarząd odwołał Walne Zebranie?? Przecież to nieprawda !!!!
Członkowie Zarządu konsultowali z klubowiczami telefonicznie termin walnego i staneło na tym że lepiej będzie zrobić je w styczniu.
Styczeń jest lepszy z kilku powodów:
1. nie zdążymy przygotować wszystkiego na walne (papierologia)
2. w styczniu będziemy już znać terminy pucharu mini co pozwoli zaplanować puchar i zlot w radomiu
3. mam nadzieję że będzie kilka propozycji zorganizowania zlotu majowego i będziemy mogli wybrać najlepszą, choć ja osobiście widzę że wielkopolska wykonała pewną pracę i szkoda byłoby ją zmarnować
no więc walne będzie w styczniu a dofinansowanie zlotu w rabce też będzie i napewno w przyszłym roku klub wesprze zlot majowy najmocniej jak się da (może w końcu kupimy do klubu jakiś przęt przydatny na zlotach - walkie-talkie, megafon itp.)
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
szokująca wiadomość
Komentarz do ostatnich wypowiedzi: moje wystąpienie na forum NIE BY?O ATAKIEM jak napisał kol. Czestermo . To było tylko wyrażenie opini o zaistaniałej sytuacji , bo dziwne jest dla mnie to , że Zarząd do chwili obecnej nie rozliczył się z IMM ( chyba że coś przeoczyłem to BARDZO PRZEPRASZAM ) i nagle dofinansowuje imprezę wybraną PRZEZ KOGO ? Czy kol. Czestermo jest w Zarządzie , że tłumaczy Jego decyzje? Kol. Beny pisze że członkowie Zarządu konsultowali sie telef. z klubowiczami . Może tak , może nie. Nie chcę być poczytany za zarozumialca , ale to m.in i ja zakładałem NASZ KLUB lecz do mnie nikt nie zadzwonił z pytaniem o opinię co do terminu WZ . Powtarzam jeszcze raz tu nie chodzi o ZLOT w RABCE tu chodzi o decyzję Zarządu . Dlatego jeszcze raz proszę Zarząd o UZASADNIENIE DECYZJI O DOFINANSOWANIU . Pozdrawiam.
Andrzej Szymamnski
Andrzej Szymamnski
Nie pisałem konkretnie do Ciebie tylko ogólnie na temat sytuacji ze ta decyzja spotyka się z niezadowoleniem części osób
Jeśli chodzi o rozlicznie IMM ma być ono przedstawione na WZ przecież na forum nie będziemy o takich sprawach pisać a ze WZ się opóźnia to tez sprawozdanie się opóźnia
imprezy wybrane na WZ przez uczestników WZ, imprezy takowe zawarte są w kalendarzu i są to imprezy MKP
Dofinansowanie
kto podjął taka decyzje?: zarząd
dlaczego?: zlot ogólnopolski MKP zatwierdzony ma WZ
Napisz, co chcesz mieć jeszcze w tym uzasadnieniu?
Jeśli chodzi o rozlicznie IMM ma być ono przedstawione na WZ przecież na forum nie będziemy o takich sprawach pisać a ze WZ się opóźnia to tez sprawozdanie się opóźnia
dofinansowuje imprezę wybraną PRZEZ KOGO ?
imprezy wybrane na WZ przez uczestników WZ, imprezy takowe zawarte są w kalendarzu i są to imprezy MKP
Dofinansowanie
kto podjął taka decyzje?: zarząd
dlaczego?: zlot ogólnopolski MKP zatwierdzony ma WZ
Napisz, co chcesz mieć jeszcze w tym uzasadnieniu?
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Zlot już lada dzień , więc kilka mam kilka pytań.
Jak tam pogoda w rejonach podgórskich?
Czy Śląsk organizuje się w jakąś zgraną grupę i rusza w całości w miejsce docelowe czy też każdy sobie? A jeśli się organizujecie to gdzie i o której, może uda mi sie z Wrocławia dotrzeć?
Pozdrawiam
Adam
Jak tam pogoda w rejonach podgórskich?
Czy Śląsk organizuje się w jakąś zgraną grupę i rusza w całości w miejsce docelowe czy też każdy sobie? A jeśli się organizujecie to gdzie i o której, może uda mi sie z Wrocławia dotrzeć?
Pozdrawiam
Adam
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Hej Adam!
Śląsk wyjeżdża ok. 15.30 spod knajpki Kocioła w Katowicach. Z Krakusami spotykamy się najprawdopodobniej na Zakopiance (sparawa jeszcze do omówienia).
Pozdrawiam
Zbych
Śląsk wyjeżdża ok. 15.30 spod knajpki Kocioła w Katowicach. Z Krakusami spotykamy się najprawdopodobniej na Zakopiance (sparawa jeszcze do omówienia).
Pozdrawiam
Zbych