IMM 2013 ITALY
Moderator: flapjck1
Re: IMM 2013 ITALY
Haha, to już wiem, że dziewczyny ze sobą zabierać nie mogę Jeszcze nie daj Boże jeden z tych amantów będzie miał siestę i akurat mnie się miniak zepsuje...Podjedzie taki Ferrari i po dziewczynie
http://www.imm2013.eu/index.php?lang=en
Pojawiło sie trochę wiecej informacji:)
Czy planowany jest jakiś grupowy wyjazd, czy leci ktoś z Poznania ewentualnie przez poznan? mini klub Polska będzie jakoś oficjalnie , na stronie w zakładce kluby mini jakoś nas nie widać
Czy planowany jest jakiś grupowy wyjazd, czy leci ktoś z Poznania ewentualnie przez poznan? mini klub Polska będzie jakoś oficjalnie , na stronie w zakładce kluby mini jakoś nas nie widać
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
Klub na pewno będzie zgłoszony, wyjazd/wyjazdy grupowe też będą, co prawda część ma ponoć grupowo lecieć na zlotswirek pisze:http://www.imm2013.eu/index.php?lang=en
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
TEL. 606-877-927
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
Zacznijmy od tego, że my byśmy na lawetę swojego Miniaka tak łatwo nie oddali wśród nas są osoby, które w pół godziny wymieniają sprzęgło albo przy paru piwach regulatory zakładają (zrobione z tego co było pod ręką) itd.and pisze:Straszny ten film:) Nie wiem czy ten filmik spełnia zadanie zachęcenia do przyjazdu. Najlepsza jest ta para na początku. Najpierw szampan, potem wino a na końcu chyba grappa i jazda autem. No i ci ludzie czytający z kartki obok kamery, leże:)
A tak generalnie, to jest cień szansy że pojadę.
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
TEL. 606-877-927
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto:
Bardzo ciekawe, tylko czy Mini Bmw będzie się na tym zlocie pasowało;-)? Z tego, co przejrzałem stronę z zlotami IMM jest to większość starych mini; -), ale mam chęć się wybrać
Oczywiście, że będzie
Nowych MINI na IMM jest równie dużo co klasyków i pasują do tej imprezy tak samo.
Nowych MINI na IMM jest równie dużo co klasyków i pasują do tej imprezy tak samo.
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto:
Super , więc już myśle o wyjeździe . , wiem ze można zarejestrować i wykupić uczestnictwo na stronie IMM , fajnie było by jechać większa grupa , jest jeszcze czas i napewno bedą informacje pozdrawiam
Może to dziwnie zabrzmi ale czy imm i mini united to konkurencyjny imprezy ktoś był na obu czym sie różnią jakie maja plusy i minusy?! W przyszłym roku imm w mugello a mini united tez jest co roku?
- and
- Klubowicz
- Posiadane auto: Mini Cooper 1.3 '91r
- Kontakt:
Z tego co mi się wydaje, to Mini United organizuje BMW a IMM organizują kluby Mini.
jest możliwość sprawdzenia toru Mugello
przejazdy są w sobotę od 14 do 18
niedziela od 09 do 18
przejazdy trwają 20min
większość to przejazdy solo mini
jest też ROAD MIXED ale nie wiem co to znaczy (już wiem, dopuszczone są inne samochody oprócz mini)
koszt to 70euro za te 20min do lutego, potem drożej
przejazdy są w sobotę od 14 do 18
niedziela od 09 do 18
przejazdy trwają 20min
większość to przejazdy solo mini
jest też ROAD MIXED ale nie wiem co to znaczy (już wiem, dopuszczone są inne samochody oprócz mini)
koszt to 70euro za te 20min do lutego, potem drożej
Ostatnio zmieniony 20 gru 2012, 16:42 przez czestermo, łącznie zmieniany 1 raz.
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
- Austin
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Cooper SPI
- Kontakt:
Witam!
A do IMM-u zostało już tylko 100 dni
Pozdrawiam
A do IMM-u zostało już tylko 100 dni
Pozdrawiam
I o to chodzi, i o to chodzi...
- and
- Klubowicz
- Posiadane auto: Mini Cooper 1.3 '91r
- Kontakt:
Ale że co? Chcesz zrobić bal jak przed maturami?:)
- Austin
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Cooper SPI
- Kontakt:
Witam!
O studniówce nie myślałem chociaż to nie jest zły pomysł... szkoda tylko, że grilla nie można jeszcze rozpalić
Pozdrawiam
O studniówce nie myślałem chociaż to nie jest zły pomysł... szkoda tylko, że grilla nie można jeszcze rozpalić
Pozdrawiam
I o to chodzi, i o to chodzi...
- Bochen
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Rover Mini 1.3i MPi 1999
Panowie, ktoś z centrum Polski jedzie? Luomo, można liczyć na Ciebie?
Hmm, Bochen, to trudne pytanie. Chciałbym bardzo, ale nie wiem czy się wyrobię z remontem. Muszę zrobić hamulce, podwozie (blacha), wydech, zawieszenie. Jak się z autem nie wyrobię to może u Ciebie na doczepkę? , chyba, że masz już pasażera Pozdrawiam!