Tunning Warszawa
Tunning Warszawa
Witam
ma ktoś namiary na konkretną i sprawdzoną firmę z Wawy lub okolic , która zajmuje się chiptunningiem . Chciałem w moim mini Cooper S 184 KM troszke poprawić osiągi.
Z góry dzięki za info.
ma ktoś namiary na konkretną i sprawdzoną firmę z Wawy lub okolic , która zajmuje się chiptunningiem . Chciałem w moim mini Cooper S 184 KM troszke poprawić osiągi.
Z góry dzięki za info.
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Re: Tunning Warszawa
http://promotormocy.pl/ - zobacz na Kuby czerwonego R56 Demo Car ile teraz maRobert S pisze:Witam
Z góry dzięki za info.

zna się na rzeczy

Mam merytoryczne podstawy aby tak uważać jakby ktoś kwestionował

- bob.dsk
- Wiarus
- Posiadane auto: A45 AMG
AleXander pisze:Robert S pisze:Witam
Mam merytoryczne podstawy aby tak uważać jakby ktoś kwestionował![]()

No ja tez mam

R56 239km 342nm
Tuning 

Doktor z Ecu Performance też ogarnie ładnie.
Robiłem już u niego kilka aut i zawsze byłem super zadowolony. Do Miniaka szperę ostatnio też sprawnie włożył.
Robiłem już u niego kilka aut i zawsze byłem super zadowolony. Do Miniaka szperę ostatnio też sprawnie włożył.
Jak sobie oglądam stronke chłopców z Parowcowej to same GTR i Prosiaki, raczej gruuubo 
Może i Miniaka ogarną w przerwie śniadaniowej.

OczywiścieRobert S pisze:Jak sobie oglądam stronke chłopców z Parowcowej to same GTR i Prosiaki, raczej gruuubo

FLUSHSTYLE PL- FORM OVER FUNCTION
HELLAFAIL, HELLAFLUSH, PADDIFLUSH, SLAMMED, STANCE
HELLAFAIL, HELLAFLUSH, PADDIFLUSH, SLAMMED, STANCE
Chwalą się modami audi i i30, ale żadnym MINI.
youhavemyword.pl - technical authoring and translations
Life's just one lap, why don't we make it a good one...
Life's just one lap, why don't we make it a good one...
Gdybyś czytał uważnie to byś zauważył mój post dot. szperyzoy pisze:OczywiścieRobert S pisze:Jak sobie oglądam stronke chłopców z Parowcowej to same GTR i Prosiaki, raczej gruuubo
Może i Miniaka ogarną w przerwie śniadaniowej.tylko hmmm czy mieli Miniaka na warsztacie ?

Co do programu też nie powinno być problemu. Ja co prawda zrobiłem u Kompotów(miałem bliżej) ale jak dzwoniłem do Doktora to nie widział problemu.