problem z zamkiem

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

Mateusz25

problem z zamkiem

Post autor: Mateusz25 »

witam serdecznie wszystkich. chciałbym Was prosić o pomoc w kwestii zamka w Mini One z 2003r. moim problemem jest to że nie mogę od jakiegoś czasu otworzyć samochodu z powodu feleru zamka a dokładniej w momęcie przekręcenia kluczyka aby otworzyć auto czy je zamknąć kluczyk razem z zamkiem obraca sie o 360 stopni w każdą stronę i nie ma żadnej reakcji ze strony zamka.nie posiadam pilota do niego bo chyba te wersje z 2003 roku nie posiadały pilotów(tak tez w serwisie mówili) i mam on tylko jeden zamek od strony kierowcy czy ktoś moze mi pomóc w tej kwestii??ktoś kto miał podobny problem i udało mu sie go rozwiazać???bede bardzo zobowiązany za pomoc w tym moim beznadziejnym przypadku.jeśli znajdzie sie tu taka osobo do kontaktu ze mną podaje swojego meila bo nie goszczę często na forach. meil to: mateuszjakubgorczyca@wp.pl. proszę o kierowanie swoich odp i ewentualnych rozwiązań tego problemu na ten adres. z góry dziekuje i pozdrawiam
Awatar użytkownika
g00dMan
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Re: problem z zamkiem

Post autor: g00dMan »

Nie ten dział i nie ten temat. Masz BMW MINI a pytasz w dziale klasyków ;)
Awatar użytkownika
STi77
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto: R56

Post autor: STi77 »

Hmmm. Zonk. To zakładka MINI BMW.
Awatar użytkownika
STi77
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto: R56

Post autor: STi77 »

Do Goodman'a. Na tym forum (mini bmw) nie ma klasyków, takich roczników i pojemności :(
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Post autor: flapjck1 »

STi77 pisze:Hmmm. Zonk. To zakładka MINI BMW.

TERAZ madralo
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Awatar użytkownika
g00dMan
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Post autor: g00dMan »

STi77 pisze:Do Goodman'a. Na tym forum (mini bmw) nie ma klasyków, takich roczników i pojemności :(
Moderacja po moim poście wydzieliła zapytanie Mateusz25 z błędnego tematu i przeniosła do poprawnego działu tworząc oddzielny topic.

Magia świąt ;)
Mateusz25

Post autor: Mateusz25 »

ludzie czy rozumiecie że sie tylko pytam i proszę o pomoc???? a wy od razu że to nie ten tema itp itd.co z tego???jest to forum o mini czy nie??jeśli jest to prosze poprostu o pomoc w moim przypadku a jeśli ktoś nie chce pomóc lub ma się tu smiać czy kłucić z innymi użytkownikami to niech poprostu nie pisze nic i tyle na ten temat.
maniujr
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto: był Cooper S R53 Aero LPG
Kontakt:

Post autor: maniujr »

Mateusz25 pisze:witam serdecznie wszystkich. chciałbym Was prosić o pomoc w kwestii zamka w Mini One z 2003r. moim problemem jest to że nie mogę od jakiegoś czasu otworzyć samochodu z powodu feleru zamka a dokładniej w momęcie przekręcenia kluczyka aby otworzyć auto czy je zamknąć kluczyk razem z zamkiem obraca sie o 360 stopni w każdą stronę i nie ma żadnej reakcji ze strony zamka.nie posiadam pilota do niego bo chyba te wersje z 2003 roku nie posiadały pilotów(tak tez w serwisie mówili) i mam on tylko jeden zamek od strony kierowcy czy ktoś moze mi pomóc w tej kwestii??ktoś kto miał podobny problem i udało mu sie go rozwiazać???bede bardzo zobowiązany za pomoc w tym moim beznadziejnym przypadku.jeśli znajdzie sie tu taka osobo do kontaktu ze mną podaje swojego meila bo nie goszczę często na forach. meil to: mateuszjakubgorczyca@wp.pl. proszę o kierowanie swoich odp i ewentualnych rozwiązań tego problemu na ten adres. z góry dziekuje i pozdrawiam
na forum rzadko zaglądasz, ale prosisz aby pisać na maila ? :roll:

nikt Ci zdalnie na naprawi auta. jest masa firm co otwiera, a nawet odpala auto po zniszczeniu zamków po próbie kradzieży, czy zgubieniu kluczyków. kompleksowo urchamiają auto, naprawiają co trzeba i po temacie... sam samka raczej nie naprawisz, nie wymienisz.
ODPOWIEDZ